2777
2789

اصلا هیج ذهنتی ندارم از هزینش!!

میخوام یه تولد بگیرم ۱۰ ..۱۵ نفری تو خونه

بعد باندو رقص نور اینا اجاره کنم

بادکنک اراییشم خودم انجام میدم ولی بازم باید وسایل استندو اینا اجاره کنم

تازه غذا ..خوراکیم هس   

حدودی هزینش چقد میشه خواهشا بگین(*:

اول میخواستم ویلا اجاره کنم یه روزه دیدم شبی ۳‌..۴ تومن به بالااا کلا بیخیال شدم خونه میگیرم 

میشه کفه کف هزینه رو بگین🥲

بیشتر از دوسه تومن میشه؟

شروعِ دوباره سخته، ولی بعضی وقتا واقعا لازمش داری🫀(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی ب غذا و خوراکیا داره دیگ

شما ۴ ۵ در نظر بگیر

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

فکر کنم فقط کیکش بالا ۵۰۰ تومن دربیاد.

از بقیه هزینه‌ها خبر ندارم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻