2777
2789
عنوان

خانومایی که خودشون درآمد ندارن

446 بازدید | 27 پست

شده به شوهرتون بگین پول می خوام

من این ۶ سال زندگی تقریبا

هیچ وقت مستقیم نگفتم پول بده

حالا که دارم فک میکنم

اصلا یه بارم نگفتم پول بدههه

شماهاچی؟؟؟میگین پول بدهه ؟چطور میگین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درامد دارم اما دوست داشتم بیام تاپیکت😑😂

چرا نمیگی؟ 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

من مجردم و ی کوچولو خجالتی ولی تصمیم گرفتم عقد کردم از همون اول پول بخام ک عادت کنه والا😂🤭

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

این همه سال نخواستی و نداده

حالا مگه بگی میده

سخته براش

ولی ناممکن نیس

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
خودش فهمیده انگار یا مثلا می خوام برم‌میگه کارت بردار تاحالا مستقیم‌نگفتم انگار خدا رسونده🤔

خودش شعور داره دیگه وقتی کارت و میده دستت همون پول نیس چیه دیگه

میری هرچی میخوای میخری دیگه یا می‌خره برات

خوبه دیگه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون