2777
2789
عنوان

یچه ها توروخدا بیاین

224 بازدید | 13 پست

من ۵ ساله با یع اقایی آشنایی شدم الان سربازه هر سری مرخصی میگیری هیرمیگع پیشم میاد ولی نیومد این چند روز مرخصی گرفته قرار بود امروز بود پیشم بخاطر مراسم فامیلش اومده بود اما نیومده میگه ناراحت شدم اونا عقد کردن اینا اما ما ن میگه بابا اون پشتش اما من چیه خیلی ناراحت بود برا همین نیومد منن هیچی نگفتم چکار کنم دارم دیونه میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چکار کنم آخه کار همیشگی

خب چرا خودتو وقتت ارزشتو خانومیتو عشقتو مچل یه همچین ادمی میکنی

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 

عزیزم چرا آویزون بازی درمیاری

خودت داری میگی کار همیشگیشه 

خب داره نشون میده که اولویتش نیستی و براش اهمیتی نداری

رهاش کن

چرا باید خودتو حیرون همچین آدمی کنی

فردا ازدواج هم کنی صدبرار بدتر میشه

خودت باهاش کات کن

ادم بهتر که قحط نیس

نمیتونم دوسش دارم البته وضع مالی بده

اون دوستت نداره

با اين طرف قضيه مشكلي نداري؟؟؟

فردا كه ازدواج كدين فك كردي عوض ميشه؟؟؟ راه به راه بهت خيانت كنه به گذشتت نگاه نميكني بگي اي كاش همونموقع تركش ميكردم؟؟؟؟؟؟