2777
2789
سلام من باید شنبه پریود میشدم که نشدم و بی بی خط کمرنگ انداخت و بعد دوشنبه آز بتا دادم بتام 87.5 بود 4 شنبه رفتم دکتر گفت سریع یه آزمایش بتا بده دادم بتام شدم بود 306.5 گفت روندش طبیعیه بعد چون شک داشتم شاید لکه دیدم یا نه به دکترم گفتم دوتا آمپول پرولوتون داد با 14 تا شیاف سیکلوژست اما من ترسیدم از آمپولا رفتم با یه دکتر دیگه مشورت کنم برگشته میگه من شک دارم این جنین زنده بمونه چون بتای اولت خیلی پایینه ولی روندش خوب بوده سریع سونو انجام داد گفت داخل رحمیه ولی خیییلی کوچیکه بعد خودش گفت البته هنوز یک ماه و 5 روزته!!!خلاصه گفت به نظر من آمپول ها را نزن و شیاف را هم استفاده نکن چون اگه قلب بچت تشکیل نشه اونجوری مجبور به کورتاژ میشییی!!!بعد گفت هفته 7 برو سونو ببین قلب بچت تشکیل شده یا نه!! حالا کلی مطالعه کردم فهمیدم بتام تو رنج درست قرار داره و چون من تخمک گذاریم دیرتر انجام شده این عدد میتونه طبیعی باشه نمیدونم باید چه کنم ؟؟آمپول را بزنم یانه؟؟از مطب تا خونه گریه میکردم
اللهم صل علی محمد وآل محمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا امپولو.میخوای.چیکار من لکه میدیدم.فقط شیاف استفاده کردم.فقط شیافاتو.استفاده کن.قلبشم هفته هفت.میزنه نگران.نباش بتات عالیه دکترتم.عوض نکن هی هی هرکدومشون یه حرفی میگن.قشنگ ریلکس بشین تا هفته هفت چرا استرس وارد میکنی به.خودت
خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
دکتر اول کاماا علمی و کتابی گفته...از دکتر دوم تعجب میکنم...مبارکت باشه عزیزم.ایشالا بارداریت بخوبییش بره
تو کمان کشیده و در کمین،که زنی به تیرم و من غمین، همه ی غمم بود از همین، که خدا نکرده خطا کنی...
همیشه همینطوره ده تا دکتر بری هیچچچچکدوم نظر یکسانی ندارن و همشونم میگن ما بهترینیم من تجربه ندارم ولی دعا میکنم بهههترین اتفاقا برات پیش بیاذ
باردار نیستم.. تیکر تولد یکسالگی دخترم عشقم نفسم عمرم 
لکه بینی دقیقا یعنی چی؟؟من چون زیادی حساس شدم همش نوار بهداشتی میذارم معذرت میخوام یه رگه های کرمی رنگ میبینم تمایل به قهوه ای روشن اون هم فقط دو بار دیدم الان ندارم
اللهم صل علی محمد وآل محمد
من هم یک ماه و چند.روز بودم.فقط ساک.دیده شد واین.خیلی هم.عادیه چپن قلبی درکار نیست هنوز . وااااای از همین اول فکروخیالاتو.شروغ کردی.این.فکرارو بذار هفته های اخر بخدا
خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
چرا این دکترا اینجوری میکنن توکل به خدا کن جاری من در حد سقط خونریزی کرد بچه شم چیزیش نشد تا دو ماه دیگه م دنیا میاد بزار عادی پیس بره دارو رو ول کن لکه اشکال نداره مواظب باش بیشتر نشه
پروردگارا تو را تا پایان عمرم سپاس گذارم.به امید اینکه نی نی م دوباره برگرده تو دلم.
امپول و شیاف فرقی نداره هردو پروژسترونه و بی ضرر...منم استفاده کردم.یه مدت اول بارداری بخاطر لک و انقباض یه مدت اخر بارداری بخاطر انقباص و احتمال زایمان زودرس.خدارو شکر گه خیلی هم موثر بود و پسرم سالم و به وقت دنبا اومد
تو کمان کشیده و در کمین،که زنی به تیرم و من غمین، همه ی غمم بود از همین، که خدا نکرده خطا کنی...