2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اخر 14 حسش کردم.. خیلی ام محکم بود

الان که 25 ام.. واقعا سوراخم میکنه.. بچم از بس شیطونه 😍🥺

بچه قبلمم از 16 حسش کردم

و واقعا ام الان شیطونه 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

ینی زوده الان تکون بخوره؟طبیعیه؟ بعد به چیزدیگه من اصلا شکمم بزرگ نشده انگارنه انگار که حاملم

بچت چیه؟ 

ینی زوده الان تکون بخوره؟طبیعیه؟ بعد به چیزدیگه من اصلا شکمم بزرگ نشده انگارنه انگار که حاملم

اره عزیزم زوده نگران نباش تا هفته ۲۴ وقت داری حالا شکمت بعد این یواش یواش بزرگ میشه الان من هفته ۲۲ام تازه مشخصه 

دکترگفت احتمالا دختره تو ان تی

منم دخترم که حامله بودم.. اصلا معلوم نبود 18 هفته که تخت تخت بود.. یه کم برآمدگی که اونم اصلا به حامله ها نمیخورد.. 9 ماهم که بود.. اندازه شکم 6 ماه ها بودم

ولی سر این یکی پسره از 3 ماهگی تابلو بود حامله ام. با اینکه شکم نداشتم قبلش

بعد الان 6 ماهمه. هر کی میبینه فک میکنه بیشتره. 

چون دختر شکم پخشه... پسر تیز

منم دخترم که حامله بودم.. اصلا معلوم نبود 18 هفته که تخت تخت بود.. یه کم برآمدگی که اونم اصلا به حام ...

انشااا...به سلامتی عزیزم.من بارداری اولمه خیلی پراسترس برام

انشااا...به سلامتی عزیزم.من بارداری اولمه خیلی پراسترس برام

ربطی نداره.. برا من دومیه.. ولی از بارداری قبلم هیچی یادم نیس.. و زمین تا آسمون فرق داره احساس میکنم. 

دیگه بد تر از من نبودی.. خطر سقط داشتم. هر روز گریه و نذر و نیاز.. تا ماه 5 فقط خوابیدم