2777
2789
عنوان

خودکشی

636 بازدید | 32 پست

میگم شما شب هایی که خیلییییی کم میارید چیکار میکنید؟ از اونا نیستم که شلوغ کرده باشما یا تازه به دوران رسیده هم نیستم واقعیتش، ولی خب انسان یه کاسه صبر و تحمل داره که لبریز میشه، من به اونجاش رسیدم:)💔

هرچند مثل خر از خودکشی میترسم و جرأتشم ندارم و نداشتم ولی واقعا دیگه نمیتونم تحمل کنم زندگیو...

آهان راستی شکست عشقی هم نخوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من ی شبهای رو تجربه کردم فقط فقط فقط خدا دیده خودش میدونه چی کشیدم و اتاقم ❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹💔💔

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  

این روزا اطرافم خودکشی خیلی شده هفته پیش یه پدره ۳۴ ساله به خاطر شرمندگی از زن و بچش خودشو کشت امروزم مراسمش بود...زندگی خیلی مزخرف شده

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد

بنویس حرفاتو 

بعد ببخش خودتو و اطرافیانو

بعد شکرگزاریاتو بنویس

بعد خواسته هاتو

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

من هیچ وقت هیچ وقت به خودکشی فکر نکردم و نمیکنم چون شدیدا اعتقاد دارم که گناه بزرگیه و ضمنا ادم ترسویی هستم 

وقتی کم میارم کلی گریه کردم و از خدا گله کردم که این چه زندگی برام درست کرده 

خب زندگی اکثر آدمها سختی داشته و داره و چاره ای نیست باید یا دنبال چاره بود یا تحمل کرد 

مطمعن باش در هر سختی حکمتی هست که بعدا مشخص میشه

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
به نظرم افسردگی داری سعی کن یه تغییری تو زندگیت ایجاد کنی

اتفاقا خیلیا همینو بهم میگن ولی من هرکاری میکنم که دور بشم از اتفاقاتی که افتاده و میوفته باز تهش یه اتفاق بدتر میوفته که کلا بهمم می‌ریزه، حقیقتا انقد استرس دارم که تو خوابم آرامش ندارم و میترسم

آره میگذره ولی خب بنظرم هر شبی که اینجوری گذشت یه سال از جوونی رو سوزوند

اره 

هیچوقت فراموش نمیشه

هیچوقت اون شبایی ک به خودکشی فکر کردم و با خدا دعوام شد و بد و بیراه گفتم تا خالی بشم یادم نمیره

کاش ی شبایی هم باشه از ذوق نخوابی

مثل ذوق برای اردوی فردا تو بچگی

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊