2821
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 36 پست
منم همین کارو میکردم ولی اثر نکرد زردیش از ۱۲ رفت رو ۱۴ دیگه گذاشتیمش زیر دستگاه اومد رو ۴

انشاالله منم فردا اول میبرمش بیمارستان بعدم براش،دستگاه میگیرم،فقط برام دعا کنین زودتر خوب بشه خودم خیلی استرس گرفتم

اره بردم بگردم الهی وقتی ازش خون گرفتن از گریه کبود شد همونجا نشستم شیرش دادم تا اروم شد دکتر جوا ...

بچه من۱۰ روز زیز دستگاه بود ۹ روز بستری بود نمیدونستم باید مدام شیر بدم که زردی بره کسی هم بهمنگفت وقتی یادم میاد شیر نداشتم شیرخشکم نمیذاشتن بهش بدم جگرم کباب میشه گریم میگیره بچه معصوم گرسنه بود و نمیدونستم 

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه من۱۰ روز زیز دستگاه بود ۹ روز بستری بود نمیدونستم باید مدام شیر بدم که زردی بره کسی هم بهمنگفت و ...

خب گشنه ش میشد پس چی میدادی؟

چرا شیر خودتو ندادی ؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
انشاالله منم فردا اول میبرمش بیمارستان بعدم براش،دستگاه میگیرم،فقط برام دعا کنین زودتر خوب بشه خودم ...

من چون دکتر گفت دستگاه گرفتم

نگران نباش

زیر دستگاه اگه رفت فقط مواظب باش چشم بندش به هیچ عنوان کنار نره

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
من چون دکتر گفت دستگاه گرفتم نگران نباش زیر دستگاه اگه رفت فقط مواظب باش چشم بندش به هیچ عنوان کنا ...

دیروز اوردمش بیمارستان،بستریش کردن.دعا کنین زودتر خوب بشه،خیلی ممنون