2777
2789
عنوان

حواله ایران خودرو

180 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من فروش فوق العاده طرح جوانی جمعیت میخوام ثبت نام کنم پولشو ندارم اکه برنده شدم خودم واریز کنم میخوام اگه اسمم دراومد حوالشو بفروشم تا بتونیم با پولش ی پراید بخریم واز این بی ماشینی راحت شیم میشه راهنماییم کنید شاس برنده شدنم تو کدوم بیشتره و اینکه حوالشو بهتر میخرن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان خیلی‌ها تو خاص پیام دادن که کدوم ثبت نام کنیم بهتره

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

سایت فروش ایران خودرو از الان باز شد 

دوستان میتونین ثبت نام کنین

از نظر قیمت حواله ها

هایما⬅️ بعد دنا بعد ⬅️ سورن 

از نظر فروش

سورن ⬅️ دنا ⬅️ هایما 

از نظر برنده شدن

واقعا معلوم نیست از هر کدام چند تا دستگاه هست و چقدر برا هر ماشین ثبت نام میشه

https://rubika.ir/khodro4007

من چند بار برا طرح جوانی جمعت وفرزندآوری اسم نوشتم هیچوقت اسمم در نیومده.

دفعه آخری ک ثبت نام کردم هیچ خبری نشد..آلان مجددا ثبت نام اومده قرعه کشیم۲۱اسفنده/رفتم مجددا ثبت نام کنم/خطا زد گفت شما فعلا برا سورن پلاس ثبتنام کردین ودر لیست هستین.

این یعنی چی؟

یعنی برنده شدم؟

چون هیچ پیامکی هم برام نیومده

کسی ثبت نامتون کرده حتما

ثبتناما رو هر جند بارش خودم انجام دادم..مطمئنم کسی دیگه ی این کاررو نکرده.

حدود۱۰بار تا حالا ثبتنام انجام دادم ولی هیچوق همچنین پیامی برا ثبتنام بعدیم نیومده.

سوالم اینه برنده شدم؟ منتظرپیامک باشم؟

ثبتناما رو هر جند بارش خودم انجام دادم..مطمئنم کسی دیگه ی این کاررو نکرده. حدود۱۰بار تا حالا ثبتنام ...

برو قسمت میزکار قسمت پیگیری ثبت نام 

اونجا زده برنده شدید یا نه