2777
2789
عنوان

من بی عرضه

170 بازدید | 17 پست

احساست حقارت و پوچی و وقت تلف کن ترین آدم روی زمین رو دارم

چرا پدر و مادرا اینقدر خوششون میاد بچه ی آروم و بی سرو صدا رو تحقیر کنن. خونه و زندگی خودم رو دارم ولی باز بهم حس ناکافی بودن رو منتقل میکنن. همیشه بچه ی حرف گوش و کن و آرومه من بودم ولی اون تو سری خوره هم بودم. امروز هم پدر و هم مادرم با کلماتشون بهم یورش بردن که آره اگه چند سال پیش رفته بودی فرهنگیان الان فلان قدر سابقه داشتی. چرا بازم این دفعه حیف کردی و واسه استخدامی ثبت نام نکردی ؟!!!

همون به پهنای صورت گریه کنم بهتره...

تا زمانی ک ضعیف باشی درد میکشی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کنم من مثل خواهرم همش اذیتشون کنم ؟!!

نه سعی کن خودتو قوی کنی همین

به حرفاشون اهمیت نده

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

دلشون برات میسوزه، چیز بدی نمیگن، ولی چون زیاد میگن باعث ایجاد حساسیت میشه، خانواده ی منم میگن، چیزی نمیگم بهشون، هر کی اخلاق خودشو داره میریزم تو خودم، البته فقط در مورد خانواده اینطوریم دلم نمیاد ناراحت بشن

هر چقدر بگم به پیر به پیغمبر از رشته ی من فقط یه نفر رو هر سال قبول میکنن. دو سال الکی وقت و انرژی ب ...

بخاطر اونا م که شده ثبت‌نام کن بزار دل شون خوش بشه،،، از کجا معلوم شاید اون یه نفر تو باشی

از رشته ی من که اصلا نمیخواست

دلشون برات میسوزه، چیز بدی نمیگن، ولی چون زیاد میگن باعث ایجاد حساسیت میشه، خانواده ی منم میگن، چیزی ...

یادمه وقتی دانشجو بودم هزارتا کار میکردم دانشگاه کلاس زبان میرفتم بعد هم خونه داری. هم کلاسیام فقط حواسشون به درس خوندن بود. بعد هم چون مجرد بودن راحا کار پیدا کردن یا ادامه تحصیل دادن. دقیقا نمیدونم انتظار پدر و مادرم از من چیه. شق القمر از دستم برنمیاد. الان هم واقعا پسرم ۲۴ ساعته وقتم رو پر میکنه

بخاطر اونا م که شده ثبت‌نام کن بزار دل شون خوش بشه،،، از کجا معلوم شاید اون یه نفر تو باشی از رشته ...

آخه عزیزم وقتی کسی ارشد یا دکترا داره قطعا تو اولویته تا من لیسانس