2777
2789
عنوان

اصلا ذوق ب من نیومده😢

257 بازدید | 27 پست

چند وقت بود دوست داشتم ترازو برا وزن کشی بگیرم چون رژیمم،امشب عین بچه ها با ذوق رفتم گرفتم سر راه رفتم خونه مامانم ،مهمون داشت بعد گفتن چیه این جعبه گرفتنش ازم☹رفتن همشون وزن کردن بعد بچه خانمه اومد گرفتش با جیغ رفت هی دکمه این ترازو مادر مرده رو فشار میداد بعد گذاشت زمین هی میپرید روش لگد میزد ،منم خجالت میکشیدم ازش بگیرم ،حالا که اومدم خونه دیدم اصلا هنگه هنگه وزنمو میزنه ۱۳۰ دخترم ۱۰ کیلو میزنه ۵۰😤خراب شد😢

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  

فدای سرت

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار تو جدول تناسب

اگه ده کیلو رو ۵۰ نشون میده.‌

۱۳۰ کیلو چند کیلوگرمه؟

عه درست در نمیاد😫

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

چه وحشی بوده بچه .مامانش نگفت توله سگ بتمرگ دست نزن😒

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
خیلی ذوق داشتم😣

یادم رفته آخرین بار کِی ذوق کردم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ببر به فروشنده یا تعمیر کار نشون بده درست میشه

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
حالا مادر اون بچع نفهم بود که جلوش نگرفت خودتم دست نداشتی ازش بگیری 

مامانه تا رفتم تو حیاط اومدم دیدم باز کرده رفته روش خب منم خجالت میکشیدم دخترم بهش گفت عزیزم لگد نزن بیا خودم وزنت کنم یه لگد زد رو سینه دخترم نفسش بند اومد

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود