میشه اگر کسی گفت منم لایک کنی البته باردار نیستم فقط سواله برام
🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاهپوستان را انسان میدانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد میکرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمیداند بلکه حیوانات ناطق و انساننما میداند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیستها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانههایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من سه سال پیش میخواستم سزارین کنم تو دولتی ۶ سال گذشته بود دکتر گفت خیلی زرنگی یه بچه سزارین آوردی دومی رو اومدی تو بیمارستان دولتی از این خبرا نیست باید طبیعی بیاری رفتم یه جا دیگه بیمارستان خصوصی سزارین کردم فکر کنم بالای دو سال رو دیگه طبیعی میشه تو دولتی اون موقع که اینجور گفت
منم همینکارو کردم رفتم بیمارستان پرونده تشکیل دادم و گفتم میخوام اینجا زایمان کنم و الان ۳۵هفته ام گفتن پس از این به بعد تحت نظر یکی از پزشکای زنان تو بیمارستان باش و برام نوبت سز دادن
دکتر خودم قرار بود تو مطبش کارت بکشم برا زیرمیزی خودش... رفتم مطب منشی گفت کاری پیش اومده رفته نیست، ...
زیر میزی چرا ؟؟ 😳
مگه سزارین اختیاریه ؟؟!
بهش بگو من کل بارداری مو نیومدم اینجا که مثل برده باهام رفتار کنی
یکم جیغ و داد کن
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)