2777
2789
عنوان

نذر سالمندان یا شیرخوارگاه

804 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها خوبین؟ 

دوستان من ی نذر خیلی مهم دارم که چند ساله گیرشم 

به هر دری میزنم نمیشه

دیشب به ذهنم رسید نذر خانه سالمندان کنم یادم رفت

امروز یهو دوباره فکرش گرفتتم 

فکر میکنم اگه نذر سالمندان یا شیرخوارگاه کنم جواب میگیرم

خیلی واجبه حاجتم 

کسی تجربه ای داره؟ من خیلی به حیوانات کمک میکنم و نذرشون میکنم جواب میگیرم ولی احساس میکنم با این کار گره ام باز میشه 

منتها نمیدونم سالمندان یا شیرخوارگاه چی نیاز دارن و باید چی نذرشون کنم از طرفی ادم حساسی هم هستم که برم هم میدونم دیوونه میشم تا مدتها افسرده میشم حالم گرفته میشه بخاطرشون ولی به نظرم باید برم خدا انداخته گردنم

وضع مالیم الان اکی نیست ولی قول میدم نذر کنم انجام بشه هرجور شده پول دستم بیاد میرم براشون ادا میکنم 

فقط نمیدونم چیکار کنم باید نذر چی کنم راجت ترم پول بدم یا چیزی بخرم براشون اگر تجربه دارین ممنون میشم بگید 

فقط نمیدونم شیرخوارگاه نیازمندترن یا خانه سالمندان؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام. من یبار برای شیرخوارگاه نذر کردم حاجت گرفتم. .شما هم میخوای ببینی چی میخوان زنگ بزن از شیرخوارگاه یا خانه سالمندان شهرتون بپرس چی احتیاج دارن مشخص میشه کدوم واجب تره.

عزیزم تو تهران یکجا هست بنام خانه نوباوگان مظفری. میتونین نذر پول کنید یا از نت سرچ کنید و بعد بپرسید که چه چیزهایی احتیاج دارن بعدا تهیه کنید. پسرهای 8تا 15 سال نگهداری میشن. خیلی هم روشون کار کردن بسیار باادبن و کارکنان خوبی هم داره.

میتونی ی جشنی دورهنی چیزی اونجا براشون بگیری با برنامه هایی ک شاد باشه خوشحال شون کنه 

و یا برای شیرخوار  اه   شیرخشک بگیر  یا لباس و...

میذارم قدمامو زمین  ، صدام رفیقمه همین.                                 
سلام. من یبار برای شیرخوارگاه نذر کردم حاجت گرفتم. .شما هم میخوای ببینی چی میخوان زنگ بزن از شیرخوار ...

عزیزم از کجا باید پیدا کنم شیرخوارگاه یا خانه سالمندان؟ من تهرانم 

چی نذرشون کنم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم 

زنگ بزن بپرس نیازمندی هارو 

الهی دور سر همشون بگردم بس که مظلومن

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷