2777
2789
و برای دوستام  @درمسیرخداوند       حاجت رواییش و رسیدن به خواستش @دلبر555 ...

الهی به عشقت برسی ممنونتم

استارتر براتذصلوات فرستادم التماس دعا

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ اقایون درخواست دوستی ندن🚫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدای محبتت 😍 دل به دل راه داره عزیزم ❤ منم واست خوندم 🤗🌼

خیلی خودتو تو دلم جا کردیا

داری میشی بهترین دوستم البته @دلبر555 بهترینه ها😌♥️🫂

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
الهی به عشقت برسی ممنونتم استارتر براتذصلوات فرستادم التماس دعا

ممنون عزیزم🌷🌷

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
😃😃😍😍😘😘شما که خیلی وقته تو دل مایی 😌💚 توی تاپیکا دیدمت هااا  ( سوال نشه واست) 🤗💝

قلب قلبی شدم😻😻😻😻😻♥️🫂

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

قابل باشم برای حاجت روایی تون حمد خوندم لطفا برای امضام دعا کنین ممنون 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

لطفاً برای دوستان گلم

@اعتصامی  

@درمسیرخدا   و برادر بزرگوارشون

@مائده6525221  

@فرانک20  

@درخت_الماس  

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

لطفاً برای دوستان گلم

@elahe_aab_1994    و سحر نی نی دارشدن

@پریدختان  

@مهرنگ1  

@سرو،محمد  

@پانیام  

مرسی زهرای خوبم 🤗🤗🤗🤗🤗

خواهش قشنگ ترین