mamaneyasnajoon مدیر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 2336 عنوان کارمندا | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 19 پست یه سوالی ذهنمو درگیر کرده کسی که کارمند یه اداره خاصه تا آخر سی سال خدمتش همکارای ثابت داره تکراری نمیشن؟🙄مثلاً معلما هرسال تو یه مدرسه ن و هرسال همکارای جدید ولی کارمندا همش همکار تکراری😕 1401/12/17 | 22:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربر_یلدایی عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 8399 نه چی عزیزم؟ میگم نه تکراری نمیشه یه مدت تعلیق... توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎
mamaneyasnajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 2336 من ۱۵ ساله کارمندم اگر محیط کارت خوب باشه عادت میکنی بهشون میشن خانواده ات اما اگر رو اعصاب باشن زهر ... ممنونم من دولتی هستم تقریبا امیدوارم همکارای خوبی داشته باشم یا حداقل سنشون بهم نزدیک باشه خیلی کوچولو یا بزرگ نباشن
ارررکیده عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 4665 خیلی بده به نظرم من دوست دارم با افراد زیادی در ارتباط باشم مگه یه اداره چنتا کارمند داره اخه البته اداره ی ما نزدیک ۵۰۰ نفر . یه ارگان دولتی هستیم منم کار شبکه و آی تی انجام میدم باهمشون دوستم خدایا مرا آن ده که آن به
mamaneyasnajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 2336 البته اداره ی ما نزدیک ۵۰۰ نفر . یه ارگان دولتی هستیم منم کار شبکه و آی تی انجام میدم باهمشون دوستم موفق باشی عزیزم وای چقدر خوبه که زیادن😍😍