zizi0 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 519 عنوان عمل بينيييييي 90 بازدید | 6 پست سلام كسايي كه عمل كردين راضيي هستين؟ب قبل برگردين انجام ميدين؟اخه تو اين اوضاع ب زور تونستم اين مبلغو جور كنم خيلي دو دلمميترسم بعدش بد بشه يا ورم داشته باشه پشيمون از اين همه خرجكسي جاي الهام ايماني مشهد عمل داشته؟ 1401/12/17 | 22:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selentia_7 عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 2777 من نه منصرف شدم ترجیح میدم با کانتور درست کنمتو اطرافم هر کی عمل کرده ناراضی بوده بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑
zizi0 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 519 من نه منصرف شدم ترجیح میدم با کانتور درست کنم تو اطرافم هر کی عمل کرده ناراضی بوده شما عمل كردين يا نه
selentia_7 عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 2777 شما عمل كردين يا نه نه گفتم که منصرف شدمترجیح دادم پولمو حروم نکنمدکترای خوب همه رفتن فقط دانشجو های ناشی هستن که خراب میکنندخترداییم عمل کرد دماغش صدای سوت میده بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑
zizi0 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 519 نه گفتم که منصرف شدم ترجیح دادم پولمو حروم نکنم دکترای خوب همه رفتن فقط دانشجو های ناشی هستن که خر ... واي چقدر بد منم خاهرشوهرم دماغشو عمل كرده خيلي خيلي كوچيك شده
selentia_7 عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 2777 واي چقدر بد منم خاهرشوهرم دماغشو عمل كرده خيلي خيلي كوچيك شده یه دختر همسایه داشتیم پیش بهترین دکتر رفته بود خدایی خیلی هم خرج کرده بودپشت لبشو حس نمیکرد وقتی سرما میخورد تا آب بینیش نمیومد رو لبش نمی فهمید بخاطر همین ماسک میزداستاد ما میگفت عصب پشت بینی از همه جای بدن ضعیف تره اگه تیغ بهش بخوره دیگه نابود میشه بخاطر همین ۹۰ درصد پشت لبشونو حس نمیکنن بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑
zizi0 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 519 یه دختر همسایه داشتیم پیش بهترین دکتر رفته بود خدایی خیلی هم خرج کرده بود پشت لبشو حس نمیکرد وقتی س ... يا خدااا🤦🏻♀️