2777
2789

سلام بچها🙋🏻‍♀️❤

ما یه روز در هفته رو از ساعت۸صبح تا ۷شب کلاس داریم

فشرده هم هستن و نمیرسیم بریم خونه؛معمولا توی دانشگاه میمونیم تا کلاسا تموم بشن

دیگه گفتیم آخرین هفته از سال ۱۴۰۱ که میریم دانشگاه یکم استفاده کنیم و خوش بهمون بگذره😅

اول از همه بعد کلاس رفتیم کافه ناهار خوردیم🥰

ناهار که تموم شد رفتیم سرکلاسا و ساعت۷ دوباره با چندتا از بچها رفتیم شهربازی🤭🚘🎡😁این ماشین آلبالوییِ قشنگ مال من شد😍بعد ماشین بازی از بچها اصرار و از من انکار برای سوار تاب شدن(مدیونید فکر کنید میترسم🙈😄)درنهایت اونا برنده شدن و سوار شدیمنگم براتون چقدر ترسیدم😁

تاب بازی که تموم شد رفتیم رستوران شام بخوریم🥰بعدِ شامم، نخود نخود هرکه رود خانه خود😁

خواستم حال خوبمون رو با شما هم به اشتراک بذارم؛امیدوارم همیشه حالتون خوش و لبتون خندون باشه🥰💖

جاتون سبز🤍🌱

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله قسمت ما😎

دهه هشتادی جنگجو  نی نی یار جون باما بِه از این باش، حرف حق میزنیم هشداربده تعلیق نکنننننن. دوستان من ۱۷سالمه هنوز دکتر نشدم😅ولی ایشالله یه روز تاپیک قبولیم میزنم😍

بهترین کارو کردین 🤩🤩🤩🤩🤩

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
همیشه به شادی و خوشی عزیز دلم😍😘

ممنونم گلم💗🙏🏽

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵