2777
2789

اشتباهی فارسی صحبت کردم🤕

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوتی ندادم ولی یک ساعت و نیم تو اتاق صحبت کردیم 

وقتی اومدیم بیرون پدربزرگ شوهرم بهمون گفت خسته نباشید😐 ده دقیقه یبارم مادرشوهرم میومد تو اتاق ببینم چی میگیم شوهرم میگفت تو برو بیرون.....جالب تر از اون الان یادمون نمیاد چی می‌گفتیم😐😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

هنوز خواستگار به خونه راه نمیدیم ولی یه بار یه زنه منو تو یه مجلسی دید گفت خیلی ازت خوشم میاد میخوام بیام برای پسرم خواستگاری 

منم خجالتی و کم تجربه برگشتم گفتم نه ممنون لازم نیست😂😂😂

سلام 

اشتباهی فارسی صحبت کردم🤕

مگ کجایی هسی؟

جیرانشم هسم این کاربری رفیقمه استفاده نمیکرد من گرفتم😇تاپیک های قبل مال من نیس ۳ تا آخری واس محن نیس😅'تو' جات تو شاه نشین قلبمه*E*🤍🫀
اینقددد دستام میلرزید  لیوانا میخوردن به هم تو سینی  با سمفونی زیبای  تلق تولوق شاق ...

از شانس همون لحظه هم سکوت مطلق میشه 

بخدا قسم ایندفعه کاربریم رو بترکونین حلالتون نمیکنم  این چهارمیه...مرسی اه  

یه خاطره بامزه بگم سوتی نیست

از بس خرج و گرونی زیاد هست...

قرار بود بیان خواستگاری بابام به شوخی گفت تاراجون من تا جمعه بابات نیستم😅

ولی خب مامانم یه کاری کرد....خیلی ناراحتشون کرد و دوس نداره به عشقم برسم..میگه پسرخالت ک ۱۱ سال ازت بزرگتره و اهل هرکاری هست فقط چون پولداره بدردت میخوره خوشبخت میشی!!ولی اونیم که دوسش دارم فامیل دوره و هرچی داره از خودشه بدون کمک کسی . یا مامانم میگه با پسرخالت ازدواج کن اون خیلی عاشقته بعد چند مدت طلاق بگیر مهریه بگیر تا ابد میری تو خوشبختی😳

من چکار کنم با این مامانم😢😔💔

اگه سرشار از انرژی منفی هستی تو تاپیک من کامنت نزار . ۲۳/۷ میتونه 

شیر سماور کیپ شده بود  دوسری چایی آوردم هرکدوم چهل دقیقه طول کشید کتری هم نداشتیم🥴 مه ...

بخدا قسم ایندفعه کاربریم رو بترکونین حلالتون نمیکنم  این چهارمیه...مرسی اه  
مگ کجایی هسی؟

آی ام ایتالیایی😌

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈
اینقددد دستام میلرزید  لیوانا میخوردن به هم تو سینی  با سمفونی زیبای  تلق تولوق شاق ...

منم اوایل استرس داشتم چن تا خاستگار دیگه که اومد عادی شد. آخرین خاستگاریم که داشتم خودم ریلکس بودم پسره دستاش میلرزید.