2777
2789

میدونید این چیه؟؟؟این شونه دم باریک من بود که چندروز پیش گرفتم برا موقعی که میخام موهام اتو بکشم بتونم موهام تقسیم کنم رفتم بیرون اومدم شوهرم اومده با ذوق میگه نگاه برات چیکار کردم این زدم دسته شونه ات که راحت موهاتو شونه کنی اون چی بود به این نازکی😫😫😫😫😫😭😭😭😭😭😭گفتم ای خداااا مدلشه من از عمده دم بازیک خریدم😐😑😑😑😑

ظرف ها را شست،چراغ اشپزخانه را خاموش کرد،همه چیز مرتب بود جز افکارش.فکرها،فکرها مجال زندگی کردن را به او نمی دادند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣الهی بگردم به نظر خودش لطف کرده

دقیقا🤦‍♀️🤦‍♀️

ظرف ها را شست،چراغ اشپزخانه را خاموش کرد،همه چیز مرتب بود جز افکارش.فکرها،فکرها مجال زندگی کردن را به او نمی دادند

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اخی 😂😂😂 گناه داره طفلک چیزی بهش نگو😂😂

نه چیزی که نگفتم ولی حرص خوردم😐🤣

شاید گفت دسته اش دستتو اذیت میکنه حالا نزن تو ذوقش برو یکی دیگ بخر

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
اخی دلشونشکون🤣🤣🤣🤣

نه چیزی نگفتم ولی واقعا از خنگولیش عصبی شدم ادم خنگی نبود اخه🤣🤣