2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر کجا میفروشن اینارو مغازه ها همش مانتوعه

Gallery_chooblebasii

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
آره دختره چیز زیادی هم نمیخورم خیلی چاق شدم موندم چیکار کنم از الان با این وضع

عادیه عزیزم هیییچی هم نخوری آبم فقط بخوری چاق میشی منم همینجور بودم خیییلی سختم بود ۲۴ کیلو زیاد کردم مصیبت بود

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
میگفت چرا دیر گفتی من میدونستم تو بارداری منم گفتم خودم تازه فهمیدم 

ببخشیدا چ هوچی گری راه انداخته اخه بعد دوهفته چجوری مثلا فهمیده ک دعوا راه انداخته؟ بعضی مادرشوهرا کلا ی حالین

عادیه عزیزم هیییچی هم نخوری آبم فقط بخوری چاق میشی منم همینجور بودم خیییلی سختم بود ۲۴ کیلو زیاد کرد ...

من بارداری قبلی هم خیلی چاق شدم انشاالله ایندفعه فقط بچم وزن بگیره نه خودم

چون احتمالا میگن دیر خبردارمون کردی ما غریبه ایم و ازین حرفا بعضیا ناراحت میشن. منکه از همون اولش گف ...

دور از جون وقتی کسی بیشعور باشه فرقی براش نداره باردار باشی یا ن. من نگفتم و نمیگم چون رو بارداری اولم دکتر بخاطر کمرم استراحت مطلق داده بود بعد جاریام جمع شده بودن با خواهرشوهرا که چرا وقتی میاد کار نمیکنه مث ما و خم و راست نمیشه! دوماه بعد زایمانم این حرفا به گوشم رسید خیلی دلمو خون کردن

من بارداری قبلی هم خیلی چاق شدم انشاالله ایندفعه فقط بچم وزن بگیره نه خودم

انشاءالله بچت سالم باشه حتی اگر خودتم چاق بشی لاغر میشی باز نگران نباش گلم