2777
2789
عنوان

برای مکالمه به صرفه ایرانسل اعتباری خوبه یا همراه اول اعتباری

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 26 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایرانسل بگیر ولی ببین برای مکالمه کردن باید سیم کارت اونی ک باش میزنگی ام ایرانسل باشه ک بتونی مکالمه بگیری ایرانسل ب ایرانسل چون ت تازه میخای بگیری برا سریای اول کم میگرن ازت بعد کم کم مبلغش میبرن بالا الان ازمن ۱۰۰هزار میدم روزانه ۳ساعتی میحرفم ۲۰روزی بسم میشه  بستگی داره یکی بسته مکالمه ماهانه میگیره مثلن ۸۰هزار بعد یکروزه میشینه یکسر تمومش میکنه ولی درکل واسه مکالمه طولانی ایرانسل بگیر و بسته مکالمه با ستاره۵۵۵ستاره مربع بزن بهت میگ و اینم بگم وقتی مکالمه میگیری باید مرتب چک کن ک مکالمت تموم نشده باشه بشه هواست نباشه شارژ سیم کارتتو صفر میکنه

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

همراه اول اگر شارژ ۱۰ تومنی بخری شارژ بانوان کنی اگر سیم کارت به نام خودت باشه و خانم باشه صاحب سیم کارت ۳تومن هدیه میده.. من هر بار ۲۰ تومن شارژ میکنم ۶هزار شارژ بانوان میده که با خط های همراه اول یا تلفن ثابت خونه میتونم صحبت کنم و از اون شارژ کم میشه

با کد ستاره ۱۰ مربع میزنم

من سالهاست همراه اول دارم برای یکماه شارژ میکنم 1200دقیقه در یکماه  صحبت میشه کرد اضافه هم میاد،اما سر. یکماه تمام میشه و دوباره باید شارژ کنی،برای من الان سی هزار تومان شده،از روز اول فکر کنم با دوازده هزار تومان برای یکماه شروع شد،البته فقط به تلفن ثابت و خط دائمی و همراه اول می تونی زنگ بزنی برای تماس با ایرانسل باید جداگانه شارژ پولی کنی

ایرانسل

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من