2777
2789

از نظر مالی متوسط رو به پایین هستیم یعنی ۱۰۰ یا ۲۰۰ تومن هم برامون زیاده 

یه پولی رو این چند سال جمع کردم در حد ۵ ۶ تومن. صورتم فرورفتگی های جوش داره و موهام فر و پف داره خیلی. یه دکتر آشنا پدا کردم که در حد ۴ تومن می گیره و صورتم بهتر میشه و یه آرایشگر موهامو کراتین می کنه ۱۵۰۰ 

از یه طرف میگم این پول حیفه بذارم برای روز مبادا ممکنه یه روزی نیاز بشه چون تنها پس اندازمه.  از طرف دیگه میگم من الان به شدت افسرده ام و زندگیمو رها کردم فقط روزهامو می گذرونم. میگم این کارها شاید بهونه ای باشه برای اینکه خودمو دوست داشته باشم تا دیگران دوستم داشته باشن مگه من چند سالمه فقط ۲۵ سالمه 

درآموی ندارم تا ارشدمو بگیرم ۶ ماه طول می کشه. خانواده ام هم اینقدر پول ندارن تا خرجم کنن 

نمی دونم چیکار کنم شما جا من بودین چیکار می کردین؟

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال روحیت مهمتره،برو واسه خودت خرج کن

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

عزیزم کراتین اصلافایده ای نداره همون روزای اول قشنگه وپولت حیف میشه بعدم هر۶ماه بایدانجام بدی بنظرم صورت زیبانشان آدمیت نیست سیرت ادم بایدزیباباشه پول پس اندازت روبزن زخم چیزهای مهمتر.

اللهم عجل لولیک الفرج❤️‍🔥
به نظرم  صورتت رو درست کن ولی موهات حیفه ،موی فر خودش زیبایی خودش رو داره

کاش فر بود

پف داره فقط انگار بکینگ پودر ریختن توش

خرج خودت کنی ولی بعدش بخای هی به پولت که رفته فکر کنی و حسرت بخوری که ای کاش نگه داشته بودم خرج نکنی بهتره

ولی اگع اینجوری نیستی خرج خودت کن و لذت ببر پول رو دوباره میتونی پس انداز کنی 

شادی روح پدر و مادرم صلوات  
پس انداز، چون اونایی که گفتی دائمی نیستن باید سالی یکی دوبار بری ترمیم هر طوری که هستین خودتون دوس ...

آخه این پول سال به سال بی ارزش میشه 

از صورت و موهام متنفرم 

دلم می خواد آتیش شون بزنم

خرج خودت کن عزیزم 

مگ چقدر میتونی برگردی ب زمان جوونیت 

زندگی کن بیخیال ب خودت برس ارزش نداره زندگی‌ 🥲💗

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :))))