2777
2789
عنوان

چرا من تو رانندگی خنگم

1045 بازدید | 21 پست

امروز مثلا مربی گرفتم  تمرین کردم ولی عصر با شوهرم رفتم تمرین  یه پارک دوبل نتونستم بگیرم 

یک ساعتو نیم ۱۷۵دادم 

فردا هم امتحان شهری دارم 

کی مثل من خنگ بوده راننده شده  چی کار کنم الان 

خدایا مرسی 😊😊😊   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می توووووو من یاد میگیرم ولی استرس میگیرم و قاطی میکنم و قدرت عکس العمل تو شرایط ترافیکو شلوغیو اینارو ندارم

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

بچها من گواهینامه گرفتم ولی خب میترسم بشینم😐 یعنی وقتی ماشین خودمون نباشه میترسم بشینم

مشکل اینجاست که خودمونم ماشین نداریم😂😂😂

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بلانسبت شما ...

نفرمایید.

ببین نباید بترسید و تا میشه تمرین بکن.

گرچه هزینه دارد و البته وقتی طاووس میخاهید جور هندوستان باید کشید.

اگر همسرتون ماشین داره باید مدتی جاهای خلوت بروید و تمرین کنید.

استرس رو کنار بزارید و نترسید تا  یاد بگیری و مسلط بشوید.

موفق باشید انشالله

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
استرس نداشته باش بابا من۵بار رد شدم قولت بدم‌پارک‌دوبل ب جز امتحان ب هیچ‌درد دیگ نمیخوره نهایت ماشین ...

😂😂😂😂😂دقیقا منم زورم میاد که بدرد هم نمی خوره ولی مهمه تو امتحان 

خدایا مرسی 😊😊😊   
😂😂😂😂😂دقیقا منم زورم میاد که بدرد هم نمی خوره ولی مهمه تو امتحان 

مادوتاافسربود برا ازمون یکی همه چی‌و‌امتحان میگرفت 

یکی فقط یکیش و‌شانس من دفعه اخر افتادم به اون خوبه فقط دور دوفرمان گرفت و‌گفت عالیه😆😆