2777
2789
عنوان

زندگی بعد خیانت

289 بازدید | 20 پست

سلام دوستان. من تصمیم گرفتم جدا بشم چیزایی از شوهرم دیدم که باعث شد فکر کنم خیانت کرده و ولی به خاطر بچه م برگشتم. حالا اون خیلی مهربان شده ولی این شک لعنتی اذیتم میکنه و دوستش ندارم؟؟؟؟!!!!! طبیعیه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال باش، اگه واقعا خیانت کنه دوباره لو میره و قطعا بازم متوجه میشی، اما تو این مدت سعی کن زیاد براش وقت بزاری و حرف بزنی ، متوجه بشی چه چیزایی داره اذیتش میکنه یا چه نیاز و خواسته ای از تو داره

با تنفر؟!!!! 

تنفر تو یه احساس از روی شک هست، تازه خدا میدونه شک تو درست بوده یا غلط، شایدم اشتباه کرده ، شاید یکی دیگه اومده زندگیتو خراب کنه هزار شاید دیگه... میخوای وا بدی ؟ به خوبی هاش به محبتی که قبل این ماجرا بهت داشته فکر کن اما قراره از این به بعد بیشتر حواست به زندگی و همسرت باشه 

تنفر تو یه احساس از روی شک هست، تازه خدا میدونه شک تو درست بوده یا غلط، شایدم اشتباه کرده ، شاید یکی ...

محبت نداشت. 6 سال رابطه را تعطیل کرد.  شد سالی دوبار. کلی کتک خوردم. من توی خونه م کاندوم پیدا کردم... و.... 

محبت نداشت. 6 سال رابطه را تعطیل کرد.  شد سالی دوبار. کلی کتک خوردم. من توی خونه م کاندوم پیدا ...

چرا بچه آوردی پس؟

جدا بشی پشتوانه داری؟

بچه رو بهت میده؟

به آینده ی بچت فکر کن که اگر جدا بشی میتونه خوب زنگی کنه یا اذیت قراره بشه؟

در نهایت اگه خواستی بمونی برو مشاوره ی خوب، نه هر مشاوری ها. یه مشاور خوب که بتونی خودت و بچه ت راحت تر و آسوده تر زندگی کنین کنار این شخص