2777
2789
عنوان

همسر حسود

546 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها 

من تو اواخر دبیرستان با شوهرم آشنا شدم یه مدتی حرف زدیم

همه چی تو دوران دوستی خیلی خوب بود 

فقط نمیذاشت تو کنکور شرکت کنم به خاطر این یکم ناراحت بودم ولی خب به احتمال اینکه از دولتی در نیام زیاد اهمیت ندادم چون میدونستم باهم ازدواج میکنیم 

بعد از عقدمون من متوجه بعضی رفتاراش شدم

اینکه منو تنهایی بیرون نمیذاره 

با خونوادمم نمیذاره

هر جا برم باید با خودش برم 

اینا برا من خیلی ناراحت کننده شد خب چون من تو خونه پدریم آزاد بودم ولی میدونستم چجوری رفتار کنم ینی از حد خودم رد نمیشدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد یواش یواش خونوادم متوجه این موضوع شدن 

به خاطر همین گفتن ازش جدا شو

منم ازدواج نکرده بودم که زندگیمو خراب کنم

هم همسرمو دوس داشتم به حرف خونوادم گوش ندادم گفتم شاید چون الان نامزدیم حساسه 

رفته رفته بیشتر منو میشناسه و بهم اعتماد میکنه 

خلاصه یکم سختی کشیدم و تصمیم گرفتیم عروسی کنیم 

الان با اینکه سه سال از زندگیمون میگذره بازم رفتارش همونه و حتی رابطمو هم با دوستام قطع کرده 

شما بودین این شرایطو قبول میکردین؟ 

خوب دیگ تو اشنایی باید متوجه اخلاقش میشدی بعد تصمیم میگیرفتی الان ک نمیتونی اخلاقشو تغییر بدی

تو دوران دوستی اصلا چنین چیزی اتفاق نیفتاده بود و منم کلا یه ذهنم نرسیده بود ازش بپرسم چون اصلا فکرشو نمیکردم و خودش میدونست که من ازادم

تو دوران دوستی اصلا چنین چیزی اتفاق نیفتاده بود و منم کلا یه ذهنم نرسیده بود ازش بپرسم چون اصلا فکرش ...

وقتی نذاشت کنکور بدی نترسیدی بگی اوه این دیگه کیه؟ کاش همون موقع فرار میکردی از دستش

تو دوران دوستی اصلا چنین چیزی اتفاق نیفتاده بود و منم کلا یه ذهنم نرسیده بود ازش بپرسم چون اصلا فکرش ...

هر وقتم حرفش میشه میگه اگه بیرون کسی بهت چیزی گفت یا یه جور دیگه نگاه کرد من چیکار بکنم

منم میگم تو مگه منو نشناختی 

هر چی میگن بگن من کاری باهاشون ندارم باید یبار ازوداج میکردم که کردم 

تو دوران مجردی چنین کاری نکردم حالا که متاهلم می‌ترسی بهت خیانت کنم ابرمو ببرم؟