2777
2789
عنوان

قرص ال دی و سرماخوردگی؟

187 بازدید | 4 پست

سلام

من از دیشب گلو درد شدم.حالا میخوام آزیترو بخورم و دیفن هیدارمین اثرشو از بین میبره؟یا میشه با چند ساعت فاصله بخوری؟

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
بله اثرشو از بین میبره بنده الان ۶ماهمه😑😑😑😒🤦🏻‍♀️

وای عزیزم

پس باید چیکار کنیم؟

منم ببخشید فقط دو شب پیش را ب ط ه بوده یه بار فقط.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم پس باید چیکار کنیم؟ منم ببخشید فقط دو شب پیش را ب ط ه بوده یه بار فقط.

نمیدونم والا من نمیدونستم بچمم۳سالشه 

فک نمیکردم چرک خشک‌من اثر ال دی از بین ببره واسه عفونت دندون خوردم بعدشم سرماخوردم باز مصرف کردم 

نمیدونم والا من نمیدونستم بچمم۳سالشه  فک نمیکردم چرک خشک‌من اثر ال دی از بین ببره واسه عفونت د ...

مرسی عزیزم.

انشاءالله این دورانت به خوبی طی بشه.

منم میترسم از صبح میخواستم قرص بخورم حتی یه مسکنم نخوردم.