2777
2789

وا برادرشه 

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرشوهرای منم اینجوری بودن   هرچی هم به شوهرم میگفتم گوش نمیکرد     الان خواهراش خوب گذاشتن تو کاسش خودش باهاشون قطع ارتباطه 

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞
اگر زیاد از حد بگذره بنظرم اوکی نیست🤙🏼🗿

برادرشه خب با برادرش حرف نزنه پس با کی حرف بزنه دشمنش که نیست

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

پدربزرگ من یه زمین و خونه ای ک توش میشینن زده ب اسم دایی ام خب خاله های منم هر چی لازم داشته باشن ب اون میگن زن دایی هم فقطططط حرص میخوره

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

خواهرشوهر من اصلا به من زنگ نمیزنه به داداشش زنگ میزنه اولش میگفتم داداششه  الان به پسرم وداداشش زنگ میزنه یعنی یه بار نشده شماره منو بگیره 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
خواهرشوهرای منم اینجوری بودن   هرچی هم به شوهرم میگفتم گوش نمیکرد     الان خواهراش خو ...

عذرمیخوام ریپلای میکنم

چقدرخوب ،حداقل دلتون خنک شده

من از خیلی ها شنیدم که اینطورشده..

منتها هرچی منتظر شدم که بذارن تو‌کاسش ، حالش جا بیاد

هرچی میذارن 

بخدا انگارنه انگار...😔

ب کی زنگ بزن برادرشوهر برادر 

چرا اینجوریم بخدا منم زنداداشم فک میکنه میخوایم شوهرشو بخوریم درحالیکه ماشین ب نامش طلا ده برابر ما حساب‌های داداشم ب اسمش من مریضم دادشم ۱ قرون قرض نمیده برم ام آر ای  ولی زنش حامله اس از سر سوزن تا جون آدمیزاد رو براش میاره و خودش صب تاشب براش کار میکنه این الکی خودشو انداخته رو پتو ک من بایداستراحت کنم درحالی ک هیچ کوفتش نیس ولی برادرم ۵ دیقه بیاد خونمون انگار تیر بهش میزنن الهی ب حق این روز هر کاری میکنید خدا براتون همونجوری بخواد بابا اینا برادرمونن

چرا فک میکنیم خواهرشوهر خار داره  

سلامتی همه الخصوص دخترم ومامانم صلوات