2777
2789
عنوان

کسایی که صورتشون جوش میزنه بیاین تجربه هاتونو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی یه چیزی که خوب میدونم جوش رو باید از درون درمان کرد 

نه با کرم و چیزای مختلف

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

[QUOTE=278469056]اصلا ترس نداره دردم نداره[/QUOTEواقعا درد نداره؟

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
نه بابا من خیلی حجامت کردم جای خوب برید که اصلا درد نمیفهمید

عه چه عالی من همیشه فکر میکردم خیلی دردش زیاده

من خیلی جوش میزدم،کلا جوش بودم که دست و پا درآورده بودم😐دکترم رفتم هزار جور پماد و دارو داد ولی خوب ...

چه خوب بنظرت زالو بهتره یا حجامت آخه من از حجامت خیلی میترسم بعد کجات زالو میندازی

چه خوب بنظرت زالو بهتره یا حجامت آخه من از حجامت خیلی میترسم بعد کجات زالو میندازی

من خواهرم رو صورتش گزاشت زالو 

ولی اونقدری که از حجامت جواب گرفت از زالو نگرفت

صدر درصد زالو خیلی بهتره،برای منکه معجزه کرد؛باور کن ترس نداره،وقتی رو صورتته اصلا متوجش نمیشی،زالوهای کوچولو مخصوص صورت؛میندازه بغلای صورتت و روی پیشونی