2777
2789

بچه ها من مامانمینا رفتن مشهد و خونه نیستن 

بعد نامزدم از شهرشون اومده شهر ما 

سر یه موضوعی من یکم اعصابم بهم ریخته بود حوصله نداشتم دیشب نامزدم کلی سعی کرد آرومم کنه و باهام حرف زد گف ارزش نداره خودتو ناراحت کنی و اینا

ولی من یه اخلاقی دارم ک وقتی از یه چیزی ناراحتم باید با خودم خلوت کنم و یکم تنها باشم تا با اون موضوع کنار بیام.. دیشب بعد از حرفای نامزدم یه پتو و بالشت برداشتم و خیلی اروم بهش گفتم ک من میرم توی هال میخوابم نیاز دارم یکم تنها باشم

یهو آمپرچسبوند و خلاصه حرفاشو بخوام بگم گف ت حق نداری تحت هیچ شرایطی جاتو جدا کنی و من از این کار خوشم نمیاد و فلان 

اصلا تعجب کردم از واکنشش مگ حرف من کجاش ایراد داشت ؟ 😐 این بده ک ادم یه وقتایی نیاز ب تنهایی داره ؟

اخرش هرکاری کردم نذاشت برم تو هال 😑 خودشم با کلی اخم و تَخم گرف خوابید حالا از صبح ک بیدار شده تو قیافس 

چکار کنم الان ؟ چ رفتاری داشته باشم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐برو بزن تو صورتش بعد بگو عه حواسم نبود 

جواب میده 👀😂ضرر نداره 

مثل دریا باش🌊هر وقت خواستی خشمگین شو،🥵 طوفان شو🌪،هر وقت خواستی آرام باش🫧، زلال باش🌈،هر وقت خواستی آدم ها را کنار بزار، غرقشون کن،🏊🏻‍♂️روز ها خیلی زود میگذره🔛 پس هر کاری که دوست داری بکن، واسه خوشحالی دلت💙:){آرزوهاتو بردار و پرواز کن ! ♡}🌸🫧🌈🫂💋اغا با من بدون ایموجی صحبت نکنین حس میکنم زبون ندارین یا دعوا میکنین😔🫱🏻‍🫲🏼😂
واسه چی ؟ 🥲 اخه من دیشب حالم اصلا خوب نبود واقا انتظار این رفتار تندو نداشتم ازش

حداقل میزاشتی به خوابه بعد میرفتی 

منم بودم ناراحت میشدم 🙂

کاربری دست دونفر البته جفتشون خل و دیونه یکی یدونه 😂❤🥺

عزیزم اون اوایل اصلا جای خوابتو جدا نکن چون خیلی حساسن، گرچه درست هم نیست 

ولی بعد یکی دوسال عادی میشه شوهر منم خیلی حساس بود الان  پیش میاد که یکیمون تو هال بخوابه مخصوصا اگر خروپف کنه من فرار میکنم 😂

نامزد منم اینطوریه حرف درستی میزنه تحت هیچ شرایطی نباید جاتونو جدا کنی عزیزم

خب من نمیدونستم ک انقد بدش میاد

بعد من اصلا حالم خوب نبود واقا نیاز ب تنهایی داشتم