2777
2789
چه مردبدبختی.....ولی من هیچ وقت هیچ وقت اینایی که تیکه میندازن وراحت نمی‌ذارم جوابشون ومیدم تاحساب ک ...

اخه چه جوری حاضر جوابی من تازه بعددوروز میفهمم بهم تیکه انداختن یااگه متوجه هم بشم لال میشم

خودتو از این زندگی نکبتی خلاص کن. 

منتظر دار مکافات نباش. چون هیچ اتفاقی نمیفته 

من توی زندگی قبلیم. 

هر بلایی که بگی سرم در آوردن. از کتک و توهین. و ندادن وسایلم و.... تهمت و افترا. و کلی منو وام دار کردن و..... بماند که چقد عذاب کشیدم. 

بالاخره با هر بدبختی جدا شدم. 

اما تا به امروز یک خش نیفتاده روی صورت خودش و خانوادش. 

و هیچ حقی به حقدار نرسید. فقط این وسط من له شدم رفت. 

اما اونا سالم و شنگول. توهم جدا شو به فکرشون نباش. ک ون لقشون. 

برو کارتو ادامه بده و موفق شو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم کسی به اندازه عمه من دارمکافات دیده باشه جریانش مفصله البته بدبختیاش ولی یه گوششومیگم پسرش ازدواج کربایه دختره بعداین دختره مادرنداشت وقدش خیلی کوتاه بودسرهمین جریان دخترعمه ازچشم پسرعمم انداختنش مسرمم دخترروتودوران نامزدی نخواست دختره هم دیگه بکارتم نداشت وطلاقش دادتازه بدبختیایه عمم شروع شدبزرگترینش فوت نوش بودکه یه دونه پسر دخترعمم بودرعدیکی ازدختراش اصلابچه دارنمیشه شوهراون یکی دخترشم تصادف کرده کلافلج شده  همه میگن اه اون دختره بود

خودتو از این زندگی نکبتی خلاص کن.  منتظر دار مکافات نباش. چون هیچ اتفاقی نمیفته  من ت ...

همین براش کافیه دختراش ۴۰ سالشون شده فقط یکیش شوهر داده دو تا دیگه موندن شوهر منم از کار بیکار شد بعد بیرون کردن من.  شما بازم ازدواج کردین؟ تونستین به یکی دیکه اعتماد کنید؟

فک نکنم کسی به اندازه عمه من دارمکافات دیده باشه جریانش مفصله البته بدبختیاش ولی یه گوششومیگم پسرش ا ...

خدا کنه آه منم بگیرتشون. البته پدرشوهرم یک نامادری داشته که اجاقش کور بوده میگفتن این مادرشوهر من کلی کتکش میزده اخرشم انداختش سالمندان همونجام مرد. بهد مادرشوهرم اسم نوشته برای حج نمازم میخونه دو ساعت کشش میده اینش ادم اتیش میزنه 

یکسال و نیمه ازدواج کردم. ی ماه قبل اینکه منو بیاره خونه پدرم  بعد یکسال خواستم خانوادم برای شم ...

عزیزم شوهرت احتمالا پر شده.

حالا که اون قانونی اقدام کرده شماهم باید نفقه و مهریتو بذاری اجرا.

ولی مطمئنی باهم هیچ اختلافی نداشتید بجز همین یه مورد دعوت خانواده ها؟آخه آدم فقط با یه اختلاف که به فکر طلاق نمیفته

خودتو از این زندگی نکبتی خلاص کن.  منتظر دار مکافات نباش. چون هیچ اتفاقی نمیفته  من ت ...

دار مکافات اتفاق میوفته اما ممکنه انقد دیر بیوفته که دبگه چیزی ازت نمونده باشه 

بهتره همه چیز رو نسپاریم به کارما ،خودمون رو نجات بدیم کارما اتفاق میوفته بالاخره

عزیزم شوهرت احتمالا پر شده. حالا که اون قانونی اقدام کرده شماهم باید نفقه و مهریتو بذاری اجرا. ...

دعوا میکردیم ی ماه ی بار دو ماه ی بار خب طبیعت زن و شوهره اونم اول زندگی ولی مادره از این دست ادم هاست که میدید ما دعوا میکنیم این انگار چه اتفاقی افتاده نه اینکه تو خونه هم پدرشوهرم هیچ حساب میکرد دخترشم که شوهر کرده بود میزد تو سر شوهره. والا دعوا  داشتیم ولی همو دوس داشتیم. من همسرم میگفت من ازت راضیم دوستت دارم به خانوادمم گفتم. بخدا هیچ کسی باوزش نمیشه اقدام به طلاق کردن. فقط یک خانواده پولکین من مدرکم دکتری بود فک میکردن میرم سز کار خیلی گشتم کار نبود بعد همسرم قراردادی سر ی کار اداری رفت من نرفتم احساس میکنم اینا گفتن مهریش کمه قسط بندی میکنیم بهش میدیم یک زن کارمند برات میگیریم چون میگم خیلی پولکی و خسیسن. الانم پسره بیکار شده پدره میگه من پول نمیدم خودت برو طلاقش بده. ولی حتی قوم و فامیل میگن کار مادرش هرته ما خوب میشناسیمش گذشت نداره 

دعوا میکردیم ی ماه ی بار دو ماه ی بار خب طبیعت زن و شوهره اونم اول زندگی ولی مادره از این دست ادم ها ...

خدا نگذره از خانواده هایی که اینجوری زندگی پسرو به اب و اتیش میکشن یه اختلاف کوچیکو تبدیل میکنن به یه جنگ جهانی.

شوهرت پول نداره به چه جراتی درخواست طلاق داده؟

مهریت چندتاس؟

دعوا میکردیم ی ماه ی بار دو ماه ی بار خب طبیعت زن و شوهره اونم اول زندگی ولی مادره از این دست ادم ها ...

چندسالته؟شوهرت چندسالشه؟

ازدواجتون عاشقانه بود یا سنتی؟

چندوقت نامزد و عقد بودید؟

تو دوران نامزدی و عقد متوجه اخلاقای بد شوهرت و خانوادش نشدی؟

مثلا خساستشون تو خرید نامزدی و عقد مشخص نبود؟

من هیچی نمیگفتم پیش شوهرمم گله  بلند میشد کتکم میزد. تا سه ماه دیگه دادگاهمونه من مث دیونه ها & ...

عزیزم بااین حرفایی که داری میگی  پس کلا شوهرت خوب نبوده تو خوب بودی که باهاش ساختی.

چندوقته ابلاغیه اومده واست؟

تواین مدت شوهرت پیام یا زنگ نزده حرف بزنه؟

عزیزم بااین حرفایی که داری میگی  پس کلا شوهرت خوب نبوده تو خوب بودی که باهاش ساختی. چندوقته اب ...

ما وکیل گرفتیم اولین جلسه دادگاه افتاده اواسط اردیبهشت. نه اصلا کلا موقع نامزدی هم قهر میکرد تا دو هفته یا بیستر خبری ازش نمیشد. الانم که پدر و برادرم سر اینکه لباسام نمیادان  دعواشون کردن دیگه خبری ازشون نمیشه 

ولی پدر شوهره به هرکی میرسه میگه ادم تا ۷ سال دادگاه میره اخرش قسمتشون طلاق نیست ادم نباید عجول باشه. میگم پول بده نیستن خیلی خسیسن