2777
2789
عنوان

قیمه نذری ریخت روی مانتو عیدم!!😢

318 بازدید | 20 پست

دیشب رفتم توی بازار و یه مانتو خریدم.

رفتم  جلوتر یه بنده خدایی داشت قیمه نذری میداد منم بچم دلش خواست رفتم گرفتم و گذاشتم توی کیسه ی مانتو. گفتم کِش دورشه نمیریزه. 

رسیدم خونه دیدم واای ریخته به مانتوم و لایه به لایه پیش رفته.رنگ مانتوم آجریه و جاهایی که لک شده سیاه سیاه شده دیشب با مایع لباس شستم نرفته چکار کنم😮‍💨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چ ریسکی قیمه رو چرا اونجا گذاشتی

با صابون بشور ببین میره

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

دیگه باید می‌دونستی جای قیمه توی  مانتو نیست😭

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞