2777
2789

من لباس هامو با تاید پرسیل یا اکتیو میشورم 

لباس رنگی هارو هم رو دمای کم و زمان کم میزارم، بازم رنگ لباس ها میره 

چیکار کنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایع لباسشویی رنگ نمیبره. بعضیا هم میگن نمک بریزید ولی من امتحان نکردم نمیدونم ماشین هم خراب بشه یانه. من که کل لباسامونو با مایع لباسشویی بچه میشورم بخاطر بوش که زیاد نباشه چون حساسیت دارم.لباس ها رو هم پشت و رو بشورید پرز هم نمیده

من اصلا پودر استفاده نمیکنم. مایع پلی واش اکتیو بگیر عالیه. چون مخصوص شستشو با اب سرده اصلا رنگ لباس رو نمیبره و کاملا هم تمیز میکنه. بعضی وقتا یادم میره مشکیارو با مایع مشکی بشورم با همین شستم حتی اونارو هم بور نکرده. عکسشو برات میفرستم

✨🧿خدای مهربون را به خاطر هر آنچه که در زندگی دارم، شکر می کنم🧿✨
من اصلا پودر استفاده نمیکنم. مایع پلی واش اکتیو بگیر عالیه. چون مخصوص شستشو با اب سرده اصلا رنگ لباس ...

ممنونم ازت عزیزم

لباس های پسرم و لباس تو خونه ای های خودم رنگی ان، رنگشون میره 

ممنونم ازت عزیزم لباس های پسرم و لباس تو خونه ای های خودم رنگی ان، رنگشون میره 

برای من اصلا نمیره. هیچ لباسی رو هم با دست نمیشورم. خداروشکر همیشه هم سالم بودن

✨🧿خدای مهربون را به خاطر هر آنچه که در زندگی دارم، شکر می کنم🧿✨