2777
2789
عنوان

سلام بر مهدی

182 بازدید | 6 پست

#تبریک

🌸ای وارث تاج و تخت محمود بیا

🌸مرآت صفات پاک معبود بیا

🌸خلق آرزوی بهشت موعود کنند

🌸والله تویی بهشت موعود بیا
🌺🌺🌸🌺🌺

✨میلاد حضرت مهدی (عج)، تصنیف سرخ ترانه‌های انتظار، بر عموم مسلمین جهان مبارک باد.

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

سلامتی و فرج آقا امام زمان   صلوات

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا امام زمان عمم خیلی مریضه میشه همه چیو درست کنی بابام داره از پا میفته خودشم از پا افتاد 

یا امام زمان به حق امروز همه مریضا رو شفا بده بیمارستان پره😞

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به حق زینب کبری.

برای فرزند دار شدن منم که خداوند صحیح و سالم عطا کنه دعا کنید. اللهم الرزقنی کل مشتاق 

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 

یاران مهدی موعود عیدتون مبارک  صلوات بفرستیت برای ظهور امام زمانمون یا مهدی