2777
2789

مادر من در کل اخلاقش خیلی تنده و خیلی دل میشکنه هربار من نادیده میگیرم ولی امشب دیگه نتونستم دوام بیارم و یکم بحثمون شد و مامانم ناراحت شد

الان خیلی عذاب وجدان دارم که مادرمو ناراحت کردم واقعا دیگه یکارایی کرد واقعا دلم شکست 

دل تو دلم نیست 

بنطرتون نباید اصلا چیزی میگفتم

بخدا خستم از تو خودم ریختن

زندگیمم کوه مشکله بحدکافی درد دارم 

کاش لال میشدم و چیزی نمیگفتم 😭😭😭😭😭😭😭

💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز کلی غر ب مامانم زدم

پشیمونم💔🥲

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

خودتو ناراحت نکن

از فردا عادی باهاش صحبت کن

ولی بزار یه کم ناراحت بشه تا درک کنه(البته اگه تو بحثت از کارا و حرفایی که ناراحت و اذیتت میکنه ، بهش گفته باشی)

خدا بزرگیشو بهم نشون داد😍😍🥰❤️❤️
چی گفتی مگه

یچیزی به بچم گفت که دلم شکست واقعا بچه رو با حرص برداشتم رفتم اونور بعد گفتم چرا اینجورمیکنی و من میبینم و چیزی نمیگم 

و ازاینجور حرفا

بی احترانی خاصی نکردم ولی خوب خبلی دلخور شد مامانم

کلا عادتشه خودش هرچی دلش میخواد بگه ما گفتنی ناراحت میشه گریه میکنه 😭😭😭😭😭بخدا منم آدمم

💔💔💔
بحثتون سر چی بود؟

کلا نمیدونم امشب چی شده بود به منو بچم گیر داده بود

چن بار بهم گفت گیجی مگه 

هی بی دلیل هم سر بچم داد میزد

دخترم سر میوه گریه میکرد میوه هم کم بود مامانم یجوری برخورد کرد باهاش که دلم خیلی شکست 😭

💔💔💔

ناراحت نباش و برات مهم نباشه این همه تو رو ناراحت کرده این بارم تو اونو ناراحت کردی هیچ اشکالی نداره اصن اهمیت نده

نمی دونم چرا یه سری مامان باباها فک می کنن بخاطر اینکه طرف فرزندشونه هر غلطی دلشون خواست می تونن بکنن 

توام فک نکن چون مامانته باید سکوت کنی 

خدا با این همه بزرگی و عظمت به ما ظلم نمی کنه و گفته نذارید کسیم بهتون ظلم کنه 

ناراحت نباش و برات مهم نباشه این همه تو رو ناراحت کرده این بارم تو اونو ناراحت کردی هیچ اشکالی نداره ...

عزیزم غلط کلمه مناسبی نیست برای پدر مادر🥺🥺🥺🥺

💔💔💔
یچیزی به بچم گفت که دلم شکست واقعا بچه رو با حرص برداشتم رفتم اونور بعد گفتم چرا اینجورمیکنی و من می ...

مامان منم اینجوریه روانیمون کرده واقعا 

فقط خلاصه بهت بگم برای ما آبرو نذاشته

ولی چه میشه کرد ادم دیگه سِر میشه

درکت میکنم ولی اگه اعصابت نمیکشه کمتر برو خونه مامانتینا

من بچمم مشکل داره ولی چن تا بچه دیکه میبینع مامانم خصلتشه انگار به خاطر صعف بچم زیاد آدم حسابش نمیکنه 

برداشت من که اینه

البتع تنهایی خوبه رفتارشون

بچمم زیاد گریه میکنه 

💔💔💔