2777
2789
عنوان

تولدت مبارک اقا🍃😍🌼

104 بازدید | 11 پست

الهم عجل لولیک الفرج

سلام اقا جان تولدتون مبارک

قربون قدمهاتون زودتر زودتر بیاید دل یه ملتو شاد کنید

امام زمان مامانم گفت امشب دعا کن امام زمان تولدشه جای اینکه تو کادو بدی بهش، بهت کادو میده

ازته دلم میخوام ازت به خواستم برسم و حاجت روام کنید

نوشتم که بمونه برام

که اون روزی که رسیدم ب ارزوم بدونم از لطف و کرم شما بوده وبس🥺❤️❤️🌼🌼🌼🍃🍃🍃

بچها من به دعاهاتون ایمان دارم زیاد🌼نزدیک ۵ ساله ارزوی شب و روزم، همون رویاهای که شباقبل خواب میاد سراغم و هزار بار ذوق کردن برای رسیدن اون روز همراهم بوده ترخدا دعام‌کنید منم معلم بشم و اون روز از ذوق تا صبح نخوابم‌و بیام و براتون ازحس خوبش بگم و دعاتون کنم که تجربش کنید که زندگی کنید رویاهاتونو...مرسی دوست خوش قلب من🥺❤️🌱
السلام علیک یا مولانا یا صاحب الزمان عج الله تعالی

❤️❤️❤️❤️

بچها من به دعاهاتون ایمان دارم زیاد🌼نزدیک ۵ ساله ارزوی شب و روزم، همون رویاهای که شباقبل خواب میاد سراغم و هزار بار ذوق کردن برای رسیدن اون روز همراهم بوده ترخدا دعام‌کنید منم معلم بشم و اون روز از ذوق تا صبح نخوابم‌و بیام و براتون ازحس خوبش بگم و دعاتون کنم که تجربش کنید که زندگی کنید رویاهاتونو...مرسی دوست خوش قلب من🥺❤️🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍😍😍😍 اللهم عجل لولیک فرج 😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد.السلام علیک یا ابا صالح المهدی 💚 امام عزیزصدامومیشنوی میشه به حرف دلم گوش بدی آقا .میشه صدای منم بشنوی آقای مهربونی ها🌹🌹🌹🌹🌹

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
❤️❤️❤️❤️

ان شاءالله حاجت روابشین به حق امام زمان علیه السلام 💚

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
ان شالله حاجت روا بشین به لطف صاحب الزمان عج خانوم معلم آینده🥹😍التماس دعا

مرسی عزیز‌دلممممممم

ایشالا شماهم زودترررر بهم برسید😍😍😍

ان شاءالله حاجت روابشین به حق امام زمان علیه السلام 💚

مرسی عزیزدلم

😍😍😍😍 اللهم عجل لولیک فرج 😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد.السلام علیک یا ابا صالح المهدی 💚 امام ع ...

قطعا که میشنوه❤️🍃🌼