آقا من هر سال برا بچه های کوچک بجای پول دادن عیدی یه چیزی مثلا اسباب بازی یا لباس میخرم . سمت شوهرم تعداد بچه بالاست ارزونتر سمت خودم فقط پسر برادرمه گرونتر ( شاغلم با پول خودم حالا نگید برا سمت خودش بیشتر مایه میزاره) چهار سالشه یه سال براش آدم آهنی خریدم دیدم خونه مامانمه گفتم اینو جا گذاشته گفت نه گفته اینجا میاد اسباب بازی داشته باشه . حالا یه اسباب بازی زپرتی توپ بادی رو گذاشته تو ویترینشا آدم آهنی منو ... یسال براش یه پیرهن مردونه سفید سرمه ای چهار خونه ترک با ساس بند خریدم دیدم پارک سر کوچه تنش بود خاکی خولی دلم انگار مچاله شد گفتم نگاه کن این لباس خارجیو بجای مهمونی کجا کرده تن بچش. همون سال برا بچه های فامیل شوهرم بلیز تک ایرانی خریدم همه خیلی تمیز تو مهمونی تو خونه کرده بودن تنشون کیف کردم بالاخره احترام والدینشونه حدود ده نفرن . یسال براش شریکی با مادرم اسکوتر خریدیم اصلن ندیدیم باهاش بازی کنه انگار مفقوده . امسال ازین ستای وارداتی براش خریدم . جلوتر دادم بهش چون عید میریم شهر شوهرم گفتم شاید بخواد بپوشه مهمونیا ۵۰۰ پولشو دادم تو این گرونی رفتم خونه مامانم دیدم تنشه گفتم مامان اینو چرا کردی تو تنش خوب بزار نو بمونه گفت مامانش از در اومد تو اینو بعنوان خونگی کرد تنش گفت میره بیرون کار داره یعنی کارد بهم میزدی خونم در نمیومد آخه شلوار لی رو مگه تو خونگی میکنن اونم خونه مامانم که مهمونی نبرده بودش گذاشته بودش چند ساعت تا بره بیرون خیلی حرصم گرفته از فکرش در نمیام