2777
2789

آقا من هر سال برا بچه های کوچک بجای پول دادن عیدی یه چیزی مثلا اسباب بازی یا لباس میخرم . سمت شوهرم تعداد بچه بالاست ارزونتر سمت خودم فقط پسر برادرمه گرونتر ( شاغلم با پول خودم حالا نگید برا سمت خودش بیشتر مایه میزاره) چهار سالشه یه سال براش آدم آهنی خریدم دیدم خونه مامانمه گفتم اینو جا گذاشته گفت نه گفته اینجا میاد اسباب بازی داشته باشه . حالا یه اسباب بازی زپرتی توپ بادی رو گذاشته تو ویترینشا آدم آهنی منو ... یسال براش یه پیرهن مردونه سفید سرمه ای چهار خونه ترک با ساس بند خریدم دیدم پارک سر کوچه تنش بود خاکی خولی دلم انگار مچاله شد گفتم نگاه کن این لباس خارجیو بجای مهمونی کجا کرده تن بچش. همون سال برا بچه های فامیل شوهرم بلیز تک ایرانی خریدم همه خیلی تمیز تو مهمونی تو خونه کرده بودن تنشون کیف کردم بالاخره احترام والدینشونه حدود ده نفرن . یسال براش شریکی با مادرم اسکوتر خریدیم اصلن ندیدیم باهاش بازی کنه انگار مفقوده . امسال ازین ستای وارداتی براش خریدم . جلوتر دادم بهش چون عید میریم شهر شوهرم گفتم شاید بخواد بپوشه مهمونیا ۵۰۰ پولشو دادم تو این گرونی رفتم خونه مامانم دیدم تنشه گفتم مامان اینو چرا کردی تو تنش خوب بزار نو بمونه گفت مامانش از در اومد تو اینو بعنوان خونگی کرد تنش گفت میره بیرون کار داره یعنی کارد بهم میزدی خونم در نمیومد آخه شلوار لی رو مگه تو خونگی میکنن اونم خونه مامانم که مهمونی نبرده بودش گذاشته بودش چند ساعت تا بره بیرون خیلی حرصم گرفته از فکرش در نمیام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای چی زیاد خرج می‌کنی که توقع برات ایجاد بشه 

اونم برای کسی که قدر نمیدونه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

عزیزم اشتباه از خودته خب دیگه چیزی نگیر.یا حداقل مثل فامیلای شوهرت چیز ساده تر بگیر که حرص نخوری. وقتی طرف بیشعوره نمیشه کاریش کرد. خواهر شوهر منم اینجوربه و میفهمم حالتو. 

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

عزیزم تو هدیه رو میدی دیگه چیکار داری کجا و کی تنش میکنه

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

خدا بهت صبر بده 😑🤦🏻‍♀️

کانال رشد فردی و شخصیتی ، خوشحال میشم اونجا ببینمتون 🙂✌🏻❤️منتظر حضور گرمتون هستم میخوایم کنار هم پیشرفت کنیم و به تکامل برسیم 🌱اگه پادکست ، کتاب ، فیلم انگیزشی ، یا دوره روانشناسی داشتین برام بفرستینhttps://t.me/roshdfardi_sisi