2777
2789
عنوان

به ها میشه بیاید کمکم کنید

134 بازدید | 23 پست

اگه پست های قبل من‌رو بخونید منوجه میشید تو چه شرایطی دارم زندگی میکنم والان کلی تعریف میکنم ۲۹ سالمه طلاق گرفتم و ۲ تا بچه دارم‌که یکی پیش‌منه یکی پیش‌پدرش با یه پسری صیغه شدم جون مون همیشه برای هم میرفت همه زندگیش و برای من گداشت خانوادش مخالت دارن و نمیدونن محرم هستیم ویه خونخ اجاره کردیم و گاهی میریم اونجا .چند روز بود درست و حسابی ندیده بودمش تو فشار زیادی هست هم مالی به مشگل خورده هم کارش خیلی سنگین شده من هیچ وقت گلایه نمیکنم که اذیت نشه دیشب بهش گفتم امکان داره ۱ هفته نباشم بیا ببینمت دلم تنگه و نیای میشم غر غرو و مثل برقیه زنا جیغ جیغ میکنم که برام‌وقت نمیزاری اینو به شوخی گفتم خودشم میدونه وقتی قرار یه مدت کنارهم نباشیم جفتمون بهم میریزیم امروز ساعت ۳ از سرکار مستقیم اومد دنبالم رفتیم ناهار خوردیم و مثل همیشه رفتیم امامزاده بعد نماز رفتیم خونه تا ۷ پیش هم بودیم راحت و بدون هیچ مشگلی خداحافظی کردیم.ما از اول رابطه یه رفتاری داشتیم که مثلا صبح میره اداره بهم اصلاع بده رسیدم دارم میرم بازدید گوشی میزنم شارژر و... یا اداره تموم شد دارم برمیگردم و... جفتمون از هم باید باخبر باشیم بعد شغلش نظامی هست و یه مدت واقعا تو این شرایط جامعه من تو فشار عصبی زیادی بودم نمیزاشتم لباس نظامی بپوشه و فقط مواقع لزومی میپوشید چون چند بار اذش بی خبر موندم و کارم به سرم کشیده شده بود خیلی رعایت‌میکرد. غروب ها میره پیش دوستش دفتر وکالت و باهم کارمیکنن شغل دومش هست همیشه بهم میگفت رسیدم دفتر کارم زیاده و .... امروز اخرین پیام ما ۸ شب بود دیگه هیچ پیامی نبود تا ۱۱ که من پیام دادم و جواب نداد.وقتی میره خونه من زنگ نمیزنم که خانوادش حساس نشن به خط همراه اولش زنگ زدم اشغال بود به ایرانسل زنگ زدم بوق خورد و جواب داد.گفتم گوشی و چک کن و اومد پیام داد. متن پیا هارو میزارم شما قضاوت کنید و بگید چرا اینجوری رفتار کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که میگه پیام و نوشتم فکر کردم ارسال شده و اما نشده بود چندین با ر این اتفاق و بهم‌گفته و بار اولش نیست که این حرف و میزنه.کلا دوست هاش پیشش هستن انگاری من فراموش میشم حذف میشم.انگاری که اونا هوی من شدن.من تایم کمی میتونم باشم دوست دارم اون تایم‌پیش من باشه چه چت چه دیرار

عزیزم خیلییییییی گیر دادی بهش، یعنی خیلییییییییی‌. واقعا این رفتار طرف مقابل رو کلافه می‌کنه. الان که دیگه خبری نیست تو کشور بخوای نگران باشی و هی راه افتادم رسیدم .... بهت بگه، حالا اون تایم شرایط خاص بوده فرق داشته.

بعدم نهایت یه جمله بگو عزیزم چون همیشه می رسیدی خونه پیام میدادی نگران شدم، همین دیگه، میگه پیام رو نوشتم نفرستادم، بگو اوکی چیزی نیست. چرا اینقدر بحثثثث اینقدر سوال جواب.

نکن عزیزم اینطوری