2777
2789
عنوان

یچیز بگم هرگز دل کسی رو نشکنید...اونم سر پول نداشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 30 پست
خدایی سخته هی بکوبن نداری خانوادتو توسرت داداشم میخاد ازدواج کنه هیشکی پشتش نیس حتی پدرم مسخرش میکنه ...

من معتقدم واقعا فقر بدترین درد دنیاس...بعضیا میگن شکر کن سرطان بگیری چی مثلا..میگم آدم پولدار سرطان نمیکشتش خرج میکنه خوب میشه.. حتی خوب نشه و بمیره خونوادش یه عمر عذاب نمیکشن که پول نداشتیم درمونش کنیم و مرد میگن هر کار کردیم براش قسمتش مرگ بود

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=278383139]خدایی سخته هی بکوبن نداری خانوادتو توسرت داداشم میخاد ازدواج کنه هیشکی پشتش نیس حتی پدرم مسخرش میکنه ...[/QUOTE

العیییی عزیزم 

میدونی من همیشه میگم خدا برای هر بنده آیی یه جوری روزی شو می‌رسونه 

خوشب حالت از این مدل چیزا خواستی بگو برات تعریف کنم من سرشارم از این حسا ک سکوت کردم مقابلش

خونواده ما اهل تحقیر نیس سره این مسائل چون خب فقر یه چیز جا افتادس و سعی میکنن کمک کنن و اگه نتونن هرگز زخم زبون و تمسخر نمیکنن..من تمسخر برای فقر رو فقط تو جاهایی مثل این سایت دیدم..بخدا یه دوره برادر شوهرم اینا وضع مالیشون بد بود..غذا خوردنی دق میکردم که نکنه بچه های جاریم الان گشنه باشن...یبار عیدو ۳ تومن داشتیم ۲ تومنشو دادیم بهش برا بچه هاش لباس بخره.. الان وضعشون خوب شده من از خودشون خوشحال ترم

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

پول همه چی نیس ولی آدماهمه چیو تو پول میبینن اگ ارزشا فرق داشت خوب میشد 

الان ارزش آدما تو پوله...پول چه آدمای بی ارزشی رو که با ارزش نکرده💔

دله میشکنه خودت میگی ناراحت نمیشی ولی مطمعنم میشی.. همه اینروزا بیپولن همه مشکل دارن بجا همدردی بدت ...

حفیقتش اصلا دلم نمیشکنه من خدایی دارم که مطمنم حواسش بهم هست 

همیشه با خودم تکرار کردم ماالهه دنیا واسه دنیاست ...رها کردم خودمو...وگرنه من خییییییییلی مشکلات مالی دارم شدید ...ولی درست میشه .بوده کسی که بهم میگفت من مانتو تو کمد دارم که مارکش روشه 😂😂😂😂 گفتم الهی به دلخوشی ..واقعا برام مهم نیست 

خونواده ما اهل تحقیر نیس سره این مسائل چون خب فقر یه چیز جا افتادس و سعی میکنن کمک کنن و اگه نتونن ه ...

مثل شماکم پیدا میشه منم تو خونه پدرم نداشتم البته الانم همون فرق نکرده دختر عمه هام خرید میکردن انواع اقسام لباس بعد ب من نشون میدادن تموم دوست داشتن نداریتو ب رخت بکشن

مثل شماکم پیدا میشه منم تو خونه پدرم نداشتم البته الانم همون فرق نکرده دختر عمه هام خرید میکردن انوا ...

شایدم ما اینطوری هستیم..مثلا من امروز به جاریم گفتم میخوام برم خرید..گفت من شاید خرید نرم..گفتم منم حتما خرید نمیکنم میرم نگا کنم فقط..بعد که خریدشو رو کنه منم رو میکنم

الان ارزش آدما تو پوله...پول چه آدمای بی ارزشی رو که با ارزش نکرده💔

اره واقعا همینطور ولی من اگ یه روز وضعم خوب شد قول میدم رفتاری ک بامن شد باهیشکی نکنم تازه کمک کنم اونم باخشو تواضع ن از روی ترحم

میدونی از کی منتظرم ازوقتی داداش بزرگم 11ساله شاگردی میکرداز وقتی لباستی اینو اون تنم بود مامانم مجب ...

قربون دلت برم 🌹🌹

من درکت میکنم 

خودمم شرایطم همینه ...فکر کن واسه داروی بچه ام پول قرض میکنم نمیتونم بدم از یکی دیگه میگیرم میدم بهش .و......