2777
2789

اونروز تاپیک زده بودم پول خرید لباس ندارم ..

پریروز تاپیک زدم سگ خوبه یا اسب..نکه ما پولدار باشیما قرار بود اگه یه زمین بفروشیم یه اسب بخریم که بزرگش کنیم..ینی فقط تو فکرم بود همین و سریع فکرمو تاپیک کردم

برید ببینید تو تاپیکم چن نفر تحقیر کردن که تو حتی پول لباس ندار اسب پیکش و خندیدن..

بخدا امروز شوهرم چن تومن زد به حسابم گفت برو خرید کن..

من نمیخواستم بخرم چون اوضاعمون زیاد خوب نیس و پول لازم داریم و احتمالا زیر قرض سنگینی خواهیم رفت و سختی میکشیم سره یه یه معامله..ولی شوهرم گفت برو بخر خدا بزرگه

وقتی دلتون شکست از خدا هر چی دلتون خواست بخواید که دست رد به سینتون نمیزنه..مشکلات من چن تا لباس نیستا خیلی بزرگن اما خب حرفم برا مهربونی خداس که جواب دل شکسته رو چه زود میده

و در روز آخرت روی سیاه میمونه برای شمادت کننده ها...

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

خدا هیچ بشری رو تو این روزا شرمنده ی زن و بچش نکنه..هیچ پدر مادری شرمنده نشن به حق شرمنده ی روز عاشورا آقا جان ابلفضل🖤💔

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موااافقم

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
من حس میکنم حالتو چون تحقیر شدم از همه آدمایی ک ب پستم خوردن

حس بدی گرفتم..من با اینکه پول خرید داشتم و خودم نمیخواستم پولی رو صرف لباس کنم و گفتم ندارم.. خیلی شکستم..حالا تو حساب کن آدم واقعا نداشته باشه چقدر خورد میشه

بیخیال مهم نباشه برات

موضوع قصی القلبی بعضیاس..وگرنه مهم نیستن همچین آدمایی برام..من حتی بفهمم یکی داره خالی میبنده و پز الکی میده دلم نمیاد با زدن بیپولیش تو سرش مچشو بگیرم

خدا هیچ بشری رو تو این روزا شرمنده ی زن و بچش نکنه..هیچ پدر مادری شرمنده نشن به حق شرمنده ی روز عاشو ...

دقیقا اینجا یکی خودشو خیر جا زد هنه دعاش کردن گفتم کمکم میکنی گفت اره درخاست دادم تو پف وی گفت من پول ندارم فعلا با شوهرم قهرم و منو فحش داد وقتی گفتم مسخ ه نکن آدما رو اونم بخدا با احترام انقد فحش داد ک خدا ازش نگذره، خدا دست هیچکس و پیش بندش نزاره دراز بسه

حس بدی گرفتم..من با اینکه پول خرید داشتم و خودم نمیخواستم پولی رو صرف لباس کنم و گفتم ندارم.. خیلی ش ...

من واقعا نداشتم شوهرم تحقیرم کرد خانواده پدرم عموم ک مثل داداش تو خونمون بود براش همه کاری کردیم

ان شاالله بقیه مشکلاتتون هم حل بشه 

انشالا همچنین برای شما🌹

من واقعا نداشتم شوهرم تحقیرم کرد خانواده پدرم عموم ک مثل داداش تو خونمون بود براش همه کاری کردیم

منم تجربه کردم گاهی..اما خوشبختانه انقد آدم ظالم تو دنیای واقعی به پستم نخورده بود

غصه نخور خواهر درست مییییشهههه  من حتی همون پوله خرید هم ندارم  .قسط بانک هی اخطار میده. ...

خدایی سخته هی بکوبن نداری خانوادتو توسرت داداشم میخاد ازدواج کنه هیشکی پشتش نیس حتی پدرم مسخرش میکنه تحقیرش میکنه دیگه از غریبه چ انتظاری میشه داشت 

غصه نخور خواهر درست مییییشهههه  من حتی همون پوله خرید هم ندارم  .قسط بانک هی اخطار میده. ...

دله میشکنه خودت میگی ناراحت نمیشی ولی مطمعنم میشی..

همه اینروزا بیپولن همه مشکل دارن بجا همدردی بدتر دهن کجی میکنن به مشکلات همدیگه..وگرنه ماهم خیلی مشکل داریم هم مالی هم تو زندگی