2777
2789
عنوان

کورد و لکا میشه یه لحظه بیایید😁

185 بازدید | 17 پست

اگر عروسی پسر دختر عموی باباتون باشه 

شما هم میرید توی دسته میرقصین؟

و اینکه لباس چی میپوشین؟

به نظرتون کت شلوار واسه یه دختر ۱۷ ساله مناسبه؟رنگ کرمی

خبر آمدنش را پخش کنید،می رسد لحظه ی میعاد به امید خدا💚✨ کاربری از ۱۵/۱۲ دست دو نفره قضاوت نکنید خواهشاً⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میریم سرچوپی  ن کت و شلوار برا رقص کوردی یه جوریه انگار البته نظر منه

آخه آخر شب لباس محلی میپوشن وقتی فقط فامیلای نزدیک هستن چون اون موقع دیگه زن و مرد قاطی میشن و میزنن میرقصن

خبر آمدنش را پخش کنید،می رسد لحظه ی میعاد به امید خدا💚✨ کاربری از ۱۵/۱۲ دست دو نفره قضاوت نکنید خواهشاً⁦♥️⁩
اره میریم سرچوپی  ن کت و شلوار برا رقص کوردی یه جوریه انگار البته نظر منه

البته در شان سرباز امام زمان (اسی رومیگم) نیست بره سرچوپی 😁

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
آخه آخر شب لباس محلی میپوشن وقتی فقط فامیلای نزدیک هستن چون اون موقع دیگه زن و مرد قاطی میشن و میزنن ...

عزیزم بهتره شما هم لباس کوردی بپوشی 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
عزیزم بهتره شما هم لباس کوردی بپوشی 

میبرم اونجا آخر شب عوض میکنم وقتی همه عوض کردن

میبرم اونجا آخر شب عوض میکنم وقتی همه عوض کردن

خوش بگذره همیشه به عروسی 

برا ما از اول تا اخر مختلط لباس کوردی هم ک پوشیده اس

می‌دونم ما هم اول مختلطیم ولی همه مردان نمیان داخل حیاط زنونه 

بعد اینکه مثلا دعوتیای دور میرن راحت تریم و بیشتر لباس مجلسی می‌پوشیم اول مجلش

بزار بره خوش باشه  البته منم سرچوپی نمیرم خیلی انرژی میخواد خخخ

منم زیاد بلد نیستم دستمالو بچرخونم بیشتر اون وسطا میترکونم 🤭🤭🤭 

دقیقا تبحر خاصی مبخواد 😉😉 اخرم بدم میاد 

شما کورد کجایی؟؟من کرمانشاه