2777
2789
عنوان

وزن ثابت در بارداری

840 بازدید | 8 پست

سلام خانما 

وقت بخیر 

من امروز وارد ۱۸ هفته شدم اول بارداریم دو سه کیلو وزن کم کرذم با اینکه ویارم بد نبود 

وزنم رسید به ۶۹ الان چند هفته س که ثابته 

خیلی نگرانم نکنه مشکلی باشه یا وزن جنینم پایین باشه 

میشه راهنمایی کنید لطفا 

من تا ۲۰ هفته وزنم ۵۲ ثابت بود 

ک خیلی نگران شدم الان ۲۵ هفتم تو این ۵ هفته شدم ۵۷ کیلو یعنی ۵ کیلو یهویی اضافه کردم و دکترم گفت طبیعه

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو بودم 

ولی دکتر مولتی ویتامین داد خوب شد ولی بازم کم اضافه میکنم الان ماه هفتمو تموم کردم ولی فقط از اول بارداری ۵ کیلو اضافه کردم 

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍
من تا ۲۰ هفته وزنم ۵۲ ثابت بود  ک خیلی نگران شدم الان ۲۵ هفتم تو این ۵ هفته شدم ۵۷ کیلو یعنی ۵ ...

منم بهداشت بهم گفت تا ۲۰ هفته مشکلی نیست ولی بعدش باید پیگیر باشی 

منم مثل تو بودم  ولی دکتر مولتی ویتامین داد خوب شد ولی بازم کم اضافه میکنم الان ماه هفتمو تموم ...

من دکترم فقط فولیک و اسید و ویتامین d تجویز کرده 

آزمایشای روتینم همه چی خوب بود فقط ویتامین Dپایین بود 

من دکترم فقط فولیک و اسید و ویتامین d تجویز کرده  آزمایشای روتینم همه چی خوب بود فقط ویتامین D ...

وزنتو کنترل میکنه؟ 

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍