2777
2789

بچه ها اون روز یکی برای تولد دوستش کادو خریده بود بهش حسودیم شد که تولد کسی که من دوسش دارم نزدیک نیست🥺💔گفت تراول ماگ خریده برای دوستش منم نتونستم تحمل کنم میخوام یدونه سفارش بدم هدیه بدم به کسی که دوسش دارم😍حتی تاریخه روزی که اون کادو داد به دوستش یاد داشت کردم که هرسال همون موقع بهش کادو بدم😍خیلی عجیبه به نظرتون ؟ آخه دوست دارم به هر بهانه ای بهش کادو بدم تولدش چند ماه پیش بود که باز بهش کادو دادم برای عید هم میخوام کیفه پولی که درست کردم بدم حالا هم این تراول ماگ😁🙈البته من به طوره کلی به تعداد محدودی از کسایی که دوسشون دارم به هر بهانه ای کادو میدم 

به نظرتون این تراول ماگ ها جنسشون خوبه ؟ بدنه ژله ایش بهتره یا بدنه استیل؟

میخوام کیکه توت فرنگی هم درست کنم آخه اون دختره هم درست کرده بود😅راستی (کسی که میخوام بهش هدیه بدم دختره)

اما نمیدونم چطوری درست کنم که خیلی خوشمزه شه میشه راهنماییم کنید؟❤️

برای........تو بنویس❤️

دوست جدید نمیخواهیی😃

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست جدید نمیخواهیی😃

چرا نخوام 😍😍😍من اینجا کلی دوست مهربون دارم و خیلی خوشحالم باهاشون آشنا شدم و خیلی برام عزیزن😍😍😍🥰🥰🥰❤️❤️❤️

https://www.ninisite.com/profile/notification/detail/450493046

https://www.ninisite.com/profile/notification/detail/449749255

https://www.ninisite.com/user/335c7664-d038-4a30-894d-bf6ffdc804d1/%d8%af%d8%ae%d8%aa%d8%b1%db%8c-%d8%aa%d9%86%d9%87%d8%a7-%d8%af%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%86

https://www.ninisite.com/profile/notification/detail/450371186

اینا همشون عشقای منن😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️💜💜💜💜🫂🫂🫂🫂🫂💖💖💖💖😘😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

برای........تو بنویس❤️

[QUOTE=278385236]چرا نخوام 😍😍😍من اینجا کلی دوست مهربون دارم و خیلی خوشحالم باهاشون آشنا شدم و خیلی برام عزیزن😍😍 ...[/QUOTE

اخی خدا چه مهربون😍😍😍

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
[QUOTE=278385236]چرا نخوام 😍😍😍من اینجا کلی دوست مهربون دارم و خیلی خوشحالم باهاشون آشنا شدم و خیل ...

لطف داری عزیزم ولی دوستام واقعا خیلی مهربونن که من تونستم حسه خوبی بهشون داشته باشم و دوسشون داشته باشم😍😍😍

برای........تو بنویس❤️
لطف داری عزیزم ولی دوستام واقعا خیلی مهربونن که من تونستم حسه خوبی بهشون داشته باشم و دوسشون داشته ب ...

اخی الهی خیلی خوش قلبی عزیزوم🥰

چرا نخوام 😍😍😍من اینجا کلی دوست مهربون دارم و خیلی خوشحالم باهاشون آشنا شدم و خیلی برام عزیزن😍😍 ...

قربونت بشم من🥺😍❤️منم خیلی دوست دارم مهربون

کاربری سوممه🖤 فقط به خاطر اینکه حرف حق گفتم🖤بهونه برای گریه زیاد است/اما امان از گریه های بی بهونه🖤
اینا خوبن ؟ یا استیل هاش بهترن؟

این خیلی قشنگ تره گلممم😍😍😍😍

دوستیتون پایدار آجییی❤❤❤❤❤

بنظرم خیلی عالی میشههه😍😍😍

ولی ماگ رو با اسمش بخر عزیز دلم ❤❤

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
لطف داری عزیزم ولی دوستام واقعا خیلی مهربونن که من تونستم حسه خوبی بهشون داشته باشم و دوسشون داشته ب ...

❤❤❤❤ منم خوشحالم باهات آشنا شدم عشقممم💋💋💋💋

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

من ولی عاشق کیک شکلاتیم😂😂😂

قربونت بشم من🥺😍❤️منم خیلی دوست دارم مهربون

خدا نکنه عزیزم😘😘😘ما دوستای خیلی خوبی میشیم چون میتونیم کلی همدیگرو ببینیم چقدر خوبه که تهرانی عزیییییزم🥺🥺🥺❤️❤️❤️😍😍😍😍

برای........تو بنویس❤️