2777
2789
عنوان

بارداری بلافاصله بعد از سقط

11609 بازدید | 73 پست

سلام دوستان شبتون بخیر ، عزیزانی که سابقه سقط داشتن چقدر بعد از سقط دوباره باردار شدین ؟ هیچکدوم بودین بلافاصله باردار بشین ؟ نتیجه چی شد ؟ لکه بینی داشتین ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بلافاصله درست نیست. حداقل بعد ۳ ماه باید اقدام کنی..

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

دکتر به من گفت سه ماه صبر کنم بعداقدام....

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
رحم نازک و حساسه معمولا دکترها میگه دو سه ماه بعد 

دقیقا درسته من خودم بعد از سقط سونو دادم ضخامت رحم سه بود🥲 در صورتیکه قبلاً مشکل نازکی یا ضخیمی دیواره رحم نداشتم

بله درسته ، شما کورتاژ داشتین ؟ چند هفتگی سقط کردین ؟

اره کورتاژ شدم.نه هفته بودم

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...