2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو بخاطر این پرسیدم که داداش خودمم این مشکلو داره… دکتر چیزی نگفت؟ازمایشو تفسیر نکرد؟

ازمایش دیفتری و کزاز نوشته ،تا ببینه میتونیم واکسن یک سالگیش رو بزنیم یا نه ،هنوز جوابش نیومده، فعلا چیزی نگفته و فقط گفت نقص ایمنی داره

ازمایش دیفتری و کزاز نوشته ،تا ببینه میتونیم واکسن یک سالگیش رو بزنیم یا نه ،هنوز جوابش نیومده، فعلا ...

در هر صورت نگران نباشید

من الان یه سرچ کردم چیز نگران گننده‌ای نیست فقط پیکیری کنید که اگه نفص ایمنی بود بیماریش مزمن نشه

بهتره زودتر پیگیری کنید... تهران انجمن نقص ایمنی Cpid میتونه خیلی کمکتون کنه در این زمینه

آره من جدیداً اسمشو شنیدم... موسسه حامیان بیماران نقص ایمنی سپید از  بیمارانی که این مشکل رو دارن و هزینه درمان ندارن حمایت می کنه

من خیلی برام سوال بود که این بیماری چی هست و چطور میشه از این بیماران حمایت کرد... یک بار به این موسسه مراجعه کردم... بسیااااااااار انرژی مثبتی داشتن 

شما میتونید در این موسسه سفیر باشید و از این بیماران حمایت کنید و از حمایت برای درمان برخوردار بشید

بهتره زودتر پیگیری کنید... تهران انجمن نقص ایمنی Cpid میتونه خیلی کمکتون کنه در این زمینه

بله دقیقاً این موسسه یکی از بهترین موسسات در تهران برای حمایت از بیماران نقص ایمنی هست که هزینه درمان این بیماری رو ندارن... به ویژه که خیلی هزینه های درمانش سنگینه و خیلیا بخاطر هزینه ها از درمان صرف نظر میکنن

موسسه خیریه حمایت از بیماراان نقص ایمنی سپید به شما مشاوره هم میده و راهنماییتون میکنه برای درمان باید از کجا شروع کنیییید.

خیلییییییی خووووبن

آره من جدیداً اسمشو شنیدم... موسسه حامیان بیماران نقص ایمنی سپید از  بیمارانی که این مشکل رو ...

فوق العاده موسسه حامیان بیماران نقص ایمنی عااااالیه

فوق العااااااده دلسوز و پیگیر درمان بیماران هستن

یک بنده خدایی رو میشناخیم بچش نقص ایمنی اولیه   داشت و هزینه درمان نداشت.... الان بعد از پیوند مغز استخوان تحت درمانه

آره من جدیداً اسمشو شنیدم... موسسه حامیان بیماران نقص ایمنی سپید از  بیمارانی که این مشکل رو ...

خیلی خوبه موسسه حامیان بیماران نقص ایمنی سپید

من رفتم و پیگیری کردم

بسیار نیروهای بااخلاق، پیگیر و متخصص داره که پیگیرن کمک های مردمی برای درمان این بچه ها صرف بشه