2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم به بچم گفت کولی

254 بازدید | 11 پست

من هفته ۳۵ بارداری هستم بچم پسره خانواده شوهرم تمام زندگیشونو ول کردن زوم کردن رو ما تا بچم بدنیا بیاد

هی قزبون صدقه های بیش از حد و میشینن واسه بچه من تصمیم میگیرن دیگه حالم بهم میخوره از زیاده رویاشون

امروز زنعموی شوهرم ازم پرسید تکوناش اذیتت نمیکنن؟ بهش گفتم ماشالله دیگه تکوناش زیاد شده گاهی میزنه به پهلوهام بعد خواهرشوهرم با خنده درومده میگه ازبس بچمون کولیه کولی انقد شیطونی نکن کولی!!! چندبار تکرار کرد بیشعور

حالا یبار پسرخودش خیلی سروصدا کرد شوهرم بهش تذکر داد خواهرشوهرم تو جمع داد زد سر شوهرم که چرا به بچم گفتی ساکت!!

ازش متنفرم

شما بودین ناراحت نمیشدین؟؟؟چی جواب میدادین؟

البته شوهرم رفت بهش گفت باراخرت باشه از این کلمات به کار میبری اینا شوخی نیستن

مادر تو بودن قشنگترین حس دنیاست پسر قشنگم💙🧿

خوب همسرتم جواب داد.تمام میخوای گیساشو بکش دلت اروم بگیره.بدبخت عمه.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑😑😑خدایی از الان اینجوری خودت زوم کردی خانواده شوهر  برای بچه فکر کنم راه درازی داری! خوب این شوخی کرده از عشق گفته شوهر شما به بچه اش گفته ساکت خیلی فرق داره بعد خدایی قبل مادر شدن یکم بزرگ شین شوهرتم جوابش داده باز میخوای بدونی ما چه جوابی داشتیم😄🤣😑

خوبه انقدر دوسش دارن و تو انقدر گارد گرفتی

حالا گفت که گفت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

عمه چوب دو سر گه.محبت کنه بد نکنه بد.قربون صدقه بره میکید زوم کرد دخالت نکنه میگید بچه برادرشونه پسره احساس ندارن 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷