2777
2789

دخترا روتین پوستی و مو چطوری انجام میدید؟ 

برا ریزش و ضخیمی مو هم اگر چیزی میدونید بگید دعاتون میکنیم؟ 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

بهترین چیزی که تست کردم قرص اسپرین تو ماست بوده!  

بشین موهات و شونه کن همیشه هم بباف

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

روتین موهم انجام میدین؟تنها کارم اینه میرم حموم 

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه ماسک موی بیول ده کاره هست بعد هر حمام میزنم به موهام و بعد سشوار میکشم 

هم محافظ در برابر حرارت هس هم نرم و خوشبک میکنه موهارو از وز شدنم جلوگیری میکنه

رنگین کمان پاداش کسانی است که تا آخر زیر باران باشند...☔️🌈🌧

من صورتم یه جوریه صاف نشده کرم کورتن دار بزنم به نظرت میره؟ هر کاری کردم صاف صاف نشد😭

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

روتین موهم انجام میدین؟تنها کارم اینه میرم حموم 

اسکراب مو، روغن تراپی مو، ماسک طبیعی مو و.... 😅😂😂از بیکاریه

روتین پوستی دارم 🚶🏿 

موقع خواب با ژل مخصوص پوست چرب میشورم و ابرسان میزنم 

وقتی از خواب بیدار میشم میزنم ژل بازم 🚶🏿

روزا همش ضدافتاب (بی رنگ)داره صورتم 🚶🏿  

هفته ای چندبارم ماسک خونگی 

از تونر استفاده نمیکنم چون منافذ صورت باز میکنه مگر اینکه ارایش داشته باشم🚶🏿 

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan

فقط ژل شستشو وتونر واب رسان و مرطوب کننده وضدجوش و ضدافتاب استفاده میکنم

دهه هشتادی جنگجو  نی نی یار جون باما بِه از این باش، حرف حق میزنیم هشداربده تعلیق نکنننننن. دوستان من ۱۷سالمه هنوز دکتر نشدم😅ولی ایشالله یه روز تاپیک قبولیم میزنم😍
روتین پوستی دارم 🚶🏿  موقع خواب با ژل مخصوص پوست چرب میشورم و ابرسان میزنم  وقتی از خوا ...

انقد صورتتو نشور خوب نیست 

دکتر به من گفته یبار فقط صبح صورتمو بشورم عصرم با تونر پاک کنم فقط

با تمام شدن این تیکر ... واسم یه صلوات میفرستی؟