2777
2789

تو ۸۰ درصد تاپیکا همیشه همه دارن مینالن که شوهرمون میزنمون - خیانت میکنه - معتاده - هیزه - خسیسه- دوسمون نداره_ زندانیمون میکنه و ....

خب چرا باهاشون ازدواج کردین؟دلیلتون چی بود؟ هرچقدر هم که ادم خودشو قدیسه نشون بده بلاخره تو دوران عقد و نامزدی حداقلللل یبار اخلاق خودشو نشون نمیده؟ چرا با این ازدواجا هم زندگی خودتون و همسرتون هم بچه هاتونو نابود میکنین

دوست مامانم، برادرش روی سرش اسحله گزاشت و بردش سر سفره عقد وقتی عاقد ازش بله خواست بلند شد گفت نمیخام! اقا نمیخام دوسش ندارم بعد به برادرش گفت میخوای بزنی بزن ولی من زندگیمو تا ابد خراب نمیکنم اگ زندگیم قراره تا عمر دارم با حسرت باشه همین الان بکشم! یعنی شرایططون از اینم سخت تر بوده؟

صلاح مملکت خویش خسروان دانند 

عزیزم منم مخالف اذیت شدن اینجور ادمام ولی شاید حامی ندارن 

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صلاح مملکت خویش خسروان دانند  عزیزم منم مخالف اذیت شدن اینجور ادمام ولی شاید حامی ندارن

دلم میسوزه وقتی ینفرو اینقد ضعیف میبینم

مگه قراره همه حامی داشته باشن اخه این همه زن که با همت و تلاش خودشون زندگیشونو نجات دادن

ملت ایران 

میخورن و مینالن 

میگی نه؟

همینایی که میان میگن بدبختیم 

برا پز دادن برو ببین چه از خوبیای شوهره میگن 

والله ما ملت عادت به ناله کردیم 

خداشاهده جز مرگ همه چیز علاج داره 

تو مغز ما رفته که بدبختیم 

بخدا من اگه از غصه هام بخام بگن یه سایت باید برام خون گریه کنه 

ولی تو دانشگاه معروفم به شرورترین دختر 

به زبون آوردنش درد دوا نمیکنه 

وقتی بدنیا امدیم بلیط سفر خوشبختی ندادن بهمون 

دادن؟

هرکس یه رنگی داره 

بابا زندگی کنیم 

بخند و بخندون 

کاربری دست دو نفره👥💙
ملت ایران  میخورن و مینالن  میگی نه؟ همینایی که میان میگن بدبختیم  برا پز دادن بر ...

دقیقا

ادم باید خودش زندگی خودشو بسازه اگه یبار اشتباه میکنیم قرار نیست تا اخر عمر تحملش کنیم باید تغییرش بدیم

وقتی من خودمو خوب جلوه بدم تویکسال حالا عقد نامزدی تا گول کنمو طرفمو چطور ازکجا میشه نیت ادمارو فهمید هاچرامردم مینالن چون زندگیا سخت شده چون هرمرد یازنی ارزو داشته ک بایکی به ارامش برسه  بعضی وقتا شرایط ادمو مجبور به کارایی میکنه ک دلش نمیخاد

دقیقا ادم باید خودش زندگی خودشو بسازه اگه یبار اشتباه میکنیم قرار نیست تا اخر عمر تحملش کنیم باید ت ...

فقط خدا و دولت و دنیا مقصر میدونیم 

درحالیکه فقط مسئول دنیای خودمونیم 

اصلا فک کن تو بیابون بی صاحب زندگی می‌کنی 

میخای اونجا مسئول از کجا بیاری ؟

بابا دنیا خودتی و خودت 

کاربری دست دو نفره👥💙
فکرکنم خانواده شرایط مالی ستتی بودن خانواده ها تحت فشارگذاشتن دختر خیلی مسائل دیگه یکی خودشو خوب جلو ...

کسی که میبینه تحت فشاره باید خودشو یه پله بکشونه بالاتر از اون شرایط در بیاد ن ک کلا خودشو بندازه تو چاه 

یه دخترجوان وقتی فکرمیکنه خونه پدرامنیت جانیو مالی هیچ حمایتی نداره به جای فرار یاتن دادن بادوستی افراد بد بلاخره اردوستی باپسر ناخودگاه دست دادن و بوس دادنو رابطخ منجر میشه هرکی بگه نه دروغ گفته دوتانامحرم ختم قران ک نمیکنن باهم وقت بگذرونن تنهایی فکرو خیال اینده وخیلی چیزا ندیدن محبت ازطرف خانواده ها این شعار قوی بودنم مزخرف ترین حرفه هرچیم قوی باشی باز یه جا میشکنی یاباحرف کسی یاباکارکسی میخاد درست کنه ارزو وامیدداره به خوشبختی برسه ولی متاسفانه بدترین چیزو انتخاب میکنه وچ بساخیلیا به خاطر نداشتن حمایت مالیو عاطفی مجبورن