2777
2789
عزیزم بیشتر از هر کس دیگه ای درکت میکنم موقع تعویض انژیوکتش سعی کن پیشش نباشی نبینی تاثیر بدی تو رو ...

ولی اصلا قوی نیستم...بیمارستانم نمیذاره پیشش بمونم فقط روزی یه بار من و یه بارم باباش میتونیم بریم سر بزنیم...بچه من میگن بدنش کمی شله دکتر میگه بخاطر اکسیژنشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم دارن گاواژ میکنن میگن مک زدنش ضعیفه خیلی نگرانم الآن با هود اکسیژن اکسیژنش روی ۹۴ هست...یعنی ...

عزیزم یکی دو روز قبل از قطع کامل اکسیژن نی نی های من اونام زیر هود اکسیژن بودن و من برای اولین بار صورت ماهشونو کامل دیدم

احتمالا خیلی زود از زیر اکسیژن میاد بیرون هود اکسیژن یه جور تمرین برای ریه شه دارن ریه شو آماده میکنن که خودش نفس بکشه

میک زدنش هم بخاطر ضعف فکشه برای من کار درمانشون اومد تمرین داد که انگشتمو داخل دهانشون بذارم که میک بزنن و یاد بگیرن خییییلی زود میک زدنش هم قوی میشه الان چون داره گاواژ میشه یه کوچولو فکش تنبل شده اکسیژنش رو که قطع کنن تمرین کنی باهاش سه روزه یاد میگیره

اصلا اصلا اصلا نگران نباش🍃

عزیزم یکی دو روز قبل از قطع کامل اکسیژن نی نی های من اونام زیر هود اکسیژن بودن و من برای اولین بار ص ...

برا پسر منم کاردرمان داره میاد تمرین میکنه باهاش،توروخدا دعاش کن

ولی اصلا قوی نیستم...بیمارستانم نمیذاره پیشش بمونم فقط روزی یه بار من و یه بارم باباش میتونیم بریم س ...

میفهممت

من حس کسی رو داشتم که قلبش رو از بدنش کشیده بودن بیرون

ما رو هم یه هفته ی اول اجازه ندادن کامل پیششون باشیم من قاچاقی با زیر سیبیلی موقع تعویض شیفت پرستارا بعضی شبا با زور و دعوا بعضی روزا با گریه و زجه راه میدادن داخل بخاطر حال خودمون و آرامش نی نی اینکارو میکنن

تو قوی هستی چون مادری

چون پناه  یه موجود بی پناه توی این دنیا هستی پس باید قوی باشی

من یه شب همه ی گریه هامو کردم سیگار کشیدم زجه هامو زدم ولی از فرداش این کارارو گذاشتم کنار و فقط به کمک کردن به بچه هام فکر کردم

خیییلی زود این دوران تموم میشه عزیزم خیلی زود❤️

برا پسر منم کاردرمان داره میاد تمرین میکنه باهاش،توروخدا دعاش کن

عزیزم ماشاالله وضعیت نی نیت خوبه

مرحله ای که کار درمان میاد کارش رو شروع میکنه یعنی همین روزا بغلش میکنی شیرش میدی و میاریش خونه

براش آیت الکرسی و چهار قل میخونم

انشاالله بلا ازش دوره🌹

عزیزم ماشاالله وضعیت نی نیت خوبه مرحله ای که کار درمان میاد کارش رو شروع میکنه یعنی همین روزا بغلش ...

خیلی ممنون...ان شاالله خدا بچه هاتو برات حفظ کنه،قوت قلب بودی❤

راستی یه چیزی بگم

منم پارسال شب نیمه شعبان همین ساعات بود وقتی که غم عالم رو دلم بود از پنجره ی ان ای سی یو آسمونو نگاه کردم از خود امام زمان خواستم که بهم توان بده بتونم قوی باشم

عجیب تاثیر داشت……🥲

من دخترم دو بار بستری شد ان آی سیو 

ی بار بخاطر نارس بودن ده روز 

ی بارم بخاطر سرماخوردگی ک تبدیل شد ب عفونت ریه یا همون پنومونی یک ماهگی اونم ده روز 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم