سلام ۱۹ سالمه یه دو سه سالی میدونم پدرم خیانت میکنه (فقط خودم میدونم حتی مادرمم نمیدونه) با کلی کلنجار با خودم بالاخره سه ماه پیش بهش پیام دادم دست از کارش ورداره حداقل بخاطر من و... الان دیدم دوباره بهم زنگ میزنن و فهمیدم حتی برا پدرم ارزش ندارم الانم نمیدونم چیکار کنم نادیده درنظر بگیرم یا... ناامید شدم دیگ فکنکنم درست بشه این شرایط😔 مادرمم شرایط طلاق نداره
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیچی گلم کاری نمیشه کرد اگه خونه ای چیزی داره از ی طریق ب نام مادرت کن تو هم باهاش خوب باش شاید شرمنده شد ب مامانت هم توجه کن مثلا اگه میتونی موهاش رنگش عوض کنه لباسی بهتر کمکش کن بخره ابروهاش درست کنه ی سری تغییر و تحول بده
اصلا بمادرت نگو .وخودتم بیخیالش شو .اکثرمر دا خیانت میکنند ولی اگر بروشون بیاری وقیحتر میشند و علنیش میکنند
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.