2777
2789
عنوان

با خیانت پدرم چیکار کنم

464 بازدید | 31 پست

سلام ۱۹ سالمه یه دو سه سالی میدونم پدرم خیانت میکنه (فقط خودم میدونم حتی مادرمم نمیدونه) با کلی کلنجار با خودم بالاخره سه ماه پیش بهش پیام دادم دست از کارش ورداره حداقل بخاطر من و... الان دیدم دوباره بهم زنگ میزنن و فهمیدم حتی برا پدرم ارزش ندارم الانم نمیدونم چیکار کنم نادیده درنظر بگیرم یا... ناامید شدم دیگ فکنکنم درست بشه این شرایط😔 مادرمم شرایط طلاق نداره

به زنه پیام دادی یا پدرت؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی گلم کاری نمیشه کرد اگه خونه ای چیزی داره از ی طریق ب نام مادرت کن تو هم باهاش خوب باش شاید شرمنده شد ب مامانت هم توجه کن مثلا اگه میتونی موهاش رنگش عوض کنه لباسی بهتر کمکش کن بخره ابروهاش درست کنه ی سری تغییر و تحول بده 

از زندگیت حذفش کن و جریان رو به مادرت با مدرک بگو

من خودم ۴ سالگی از زندگیم حذفش کردم👍🏻🌚

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌

چرا فکر می کنی مادرت نمی دونه؟

اون فقط خودشو زده به ندونستن 

تو هم خودتو ننداز وسط بذار اون طفلک زندگیشو بکنه اگه بدونه تو می دونی خیلی تحقیر میشه 

مامانتو میگم

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم

اصلا بمادرت نگو .وخودتم بیخیالش شو .اکثرمر دا خیانت میکنند ولی اگر بروشون بیاری وقیحتر میشند و علنیش میکنند

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
کاش با اون زنه بتونی حرف بزنی بگی واقعا خجالت نمی‌کشی نمی‌بینی این زنو بچه داره 

این زن نشد یه زن دیگه. مهم پدرشه که باید متوجه اشتباهش بشه

تاریخ رامردان پر هیاهو مینویسندو بدون اینکه بدانندقهرمانان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند..!