2777
2789
عنوان

بقاياي بارداري

471 بازدید | 14 پست

بعد ٥ سال ازدواج و ناباروري

در كمال تعجب

سه ماه پيش باردار شدم

اما يك هفته بعد تو ٦ هفته و ٣ روز به خونريزي شديد افتادم و توقف رشد😓😓

تو بيمارستان با قرص زيرزبوني سقط كردم

يك هفته بعد سونو دادم ٢٦ ميل بقايا داشتم. دكتر قرص ال دي و مترژن مصرف كردم بعد ١٠ روز به خونريزي خيلييييي شديد افتادم دفع لخته هاي خيلي بزرگ اندازه كف دست

واقعن فكر ميكردم با اين حجم دفع لخته ديگه چيزي نمونده اما سونو دادم ١٣ ميل دوباره مونده😓😓

ي ورق قرص مترژن مصرف كردم

كابوسم شده بقايا…😓

كسي اينجور شده چكار كردين؟

بعد دوماه خونريزي مداوم و دفع لخته و دل درد و كمردرد و ضعف و بيحالي و اين همه قرص زيرزبوني و مترژن و ال دي

نميخام ديگه كورتاژ بشم😓 اولين بارداريمه بعد چندسال چشم انتظارررري…😔😔😔 

تجربه هاتون بگين خيلي ممنون ميشم🪴

منم بارداری اولم سقط شد تو هفته های ده بودم ولی از ۷ هفته رشد نکرده بود ‌من قرص نخوردم وقتی فهمیدم رشد نکرده نه خونریزی داشتم نه لک یک هفته صبر کردم خودش سقط شد شب سقط شد صبح رفتم سونو بقایا نداشتم .یه هفته هم مثل پریود شدید خونریزی داشتم و تمام شد از به ماه بعدش هم نرمال پریود شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا با اولین پریود دفع میشه. اگر نشد باید کورتاژ بشه

من پريود شدم با ال دي

٢٦ ميل بقايا شد ١٣ ميل

كامل تموم نشد😓 وحشت كورتاژ دارم 

١٠ روز ديگه براي بار دوم بعد سقط  پريود بايد بشم

ميخام هرجور شده ب كورتاژ نرسم

من پريود شدم با ال دي ٢٦ ميل بقايا شد ١٣ ميل كامل تموم نشد😓 وحشت كورتاژ دارم  ١٠ روز ديگه ب ...

اصلا وحشت نداره. من دوبار شدم. فقط پیش دکتر خوب برو که خیلی ضخامت و برنداره . 

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
اصلا وحشت نداره. من دوبار شدم. فقط پیش دکتر خوب برو که خیلی ضخامت و برنداره . 

بعد كورتاژ تا چندوقت نبايد باردار شد؟

نميدونم اينبارم حامله ميشم يا بازم چندسال بايد چشم ب راه بمونم

منم بارداری اولم سقط شد تو هفته های ده بودم ولی از ۷ هفته رشد نکرده بود ‌من قرص نخوردم وقتی فهم ...

الحمدلله چقدر خوب. خداروشكر كن

من دوماه خونريزي و ضعف.

فقط يك هفته عمر خوشحالي و ذوق خانواده هامون بود😓اما دوماهه ماجراي سقطم تموم نميشه

الحمدلله چقدر خوب. خداروشكر كن من دوماه خونريزي و ضعف.  فقط يك هفته عمر خوشحالي و ذوق خانواده ...

نگران نباش دوباره باردار میشی حالتو درک میکنم خونریزی هم تموم میشه . خیلیا سقط میکنن اونم بارداری اول متداوله

بعد كورتاژ تا چندوقت نبايد باردار شد؟ نميدونم اينبارم حامله ميشم يا بازم چندسال بايد چشم ب راه بمون ...

دکتر به من گفت شش ماه حلوگیری داشته باش. عزیزم عرچی خدا بخواد همون میشه. یه فرصت به خودت بده و خودتو حسابی تقویت کن انشاالله زود باردار بشی و خدا یه نی نی سالم بهت بده. برات ایت الکرسی میخونم

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
دکتر به من گفت شش ماه حلوگیری داشته باش. عزیزم عرچی خدا بخواد همون میشه. یه فرصت به خودت بده و خودتو ...

ممنونتم😘 ان شاء الله دعام كن 🤲🏻🤲🏻

منم روبرو ضريح حضرت معصومه نشستم. ب نيابتت زيارتنامه ميخونم

سلام عزیزم خوبی.شما مامان شدی؟

سلام عزيزم 

نه متاسفانه يكماه و نيم پيش فهميدم باردارم و خارج رحمي

٤٥ روزه ك درگيرشم😓😭😓 دعام كن

ان شاء الله شماهم حاجتروآ باشي بحق همين شب قشنگ ميلاد حضرت عباس😍😍❤️