2777
2789
عنوان

طلافروش باهام خوب حساب کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 50 پست
اره دیگه گفت ۸درصد اجرت ۷درصد مالیات

عزیزم سعی کن وقتی طلا میخری از جایی بخری که طلای بدون اجرت داشته باشه یا حداقل کمتر داشته باشه . چون اجرت یه چیزِ الکیه که طلا فروش ها برای خودشون راه انداختن . مثلا شما این طلا رو خریدی اجرت هم دادی وقتی خواستی بفروشی اجرتش رو حساب نمیکنن برات . طرف طلا رو میذاره رو ترازو و به قیمت روز ازت میخره . برای همین باید از جایی بخری که طلای بدون اجرت بهت بده

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی گرون نداده؟ خودم احساس میکنم نزدیک ۵۰۰تا ۱ تومن گرون داده بهم

نه عزیزم با توجه به درصد اجرت و مالیات که گفتی خوب حساب کرده

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
من طلای نو خریدم نه دست دو

طلای بدون اجرت، طلای نو هم هست اصلا دست دو نیست

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

شما هر جا هر مدل... با اجرت بی اجرت بخری.. طلا فروش خیلی راحت و مجلسی سرت کلاه میذاره.... من طلای بدون اجرت خریدم وقتی حساب کردم از بااجرت گرونتر دراومد..... قابل اعتماد نیستن 

عزیزم سعی کن وقتی طلا میخری از جایی بخری که طلای بدون اجرت داشته باشه یا حداقل کمتر داشته باشه . چون ...

اصل سود طلا فروش از اجرته  مگه کارگاههای طلا سازی طلا رو مجانی و صلواتی میسازن😳

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️